Eizo IPS gaming monitor Foris FS2735 video review
nu € 1.049,-*€ 1.117,-
Hardware.Info Magazine gaat verder waar andere computer- en gadgetbladen ophouden en is bij uitstek geschikt voor de lezer die zich zeer goed wil informeren. Met een vanzelfsprekende focus op hardware in de breedste zin van het woord, komt in dit blad (zes edities per jaar) een keur aan tests aan bod van computercomponenten, randapparatuur, gadgets en consumentenelektronica.
€ 26,50*
Sinds de oprichting in 1999 informeert Hardware.Info consumenten in Nederland en België over computerhardware en consumentenelektronica.

Hardware.Info is onderdeel van HWI Group, een toonaangevend testlab waar jaarlijks meer dan 1500 producten op professionele wijze worden getest.

Naast tests voor Hardware.Info verzorgt HWI Group ook tests en artikelen voor diverse andere publicaties. In het testlab van ruim 400 vierkante meter beschikt de redactie van Hardware.Info over professionele testapparatuur om daarmee een zo deskundig mogelijk oordeel over producten te kunnen geven. Op basis van de testresultaten publiceren we onder meer uitgebreide vergelijkingstests, maar ook diepgaande single product reviews.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de