Disclaimer
Algemeen
Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele transactiekosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Alternate is niet aansprakelijk indien er sprake is van kennelijke (type) fouten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
Aanbiedingen en dagprijzen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.
Voorraadindicatie
De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Omdat er constant producten worden verkocht, wijzigt deze voorraad continu. Daarom wordt de voorraadindicatie op de website meerdere keren per uur ververst.
Privacy
Lees hiervoor onze privacyverklaring.
Hyperlinks
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover ALTERNATE geen controle heeft.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de