ALTERNATE Nederland
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Tel: +31 (0)180 - 44 08 44
U kunt de door u bestelde artikelen ook bij ons in Ridderkerk afhalen. Hiervoor kiest u tijdens uw bestelling als verzendwijze "Afhalen in Ridderkerk". U kunt hierbij uit verschillende online betaalwijzen kiezen.

Onze producten liggen op verschillende locaties, waardoor deze niet altijd direct op de afhaallocatie beschikbaar zijn. Bestel online, u krijgt van ons bericht wanneer het voor u klaar ligt. Vaak is dit nog dezelfde werkdag maar afhankelijk van het tijdstip van bestellen kan dit de volgende werkdag zijn.
Telefonische bestellingen
Wanneer u telefonisch bestelt kunt u de bestelling op de volgende manieren bij de afhaalbalie afrekenen: via contante betaling, pin of creditcard (MasterCard/Visa). Gelieve er rekening mee te houden dat u zich dient te legitimeren.
Bestellen via de website
U kunt ook via onze website bestellen - dit geldt echter enkel voor artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. De bestelling dient u dan wel vooraf via IDEAL of Creditcard te betalen.

Om een vlotte verwerking van uw order te waarborgen, worden alle orders bij binnenkomst nogmaals op beschikbaarheid gecontroleerd. Mochten er complicaties optreden, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Houdt er echter rekening mee dat de controle en verwerking van uw order alleen tijdens openingstijden plaats vindt.

Nadat uw order volledig verwerkt is krijgt u per e-mail een bericht met hierin een afhaalnummer.
Let op: U kunt uw order pas na het ontvangen van dit afhaalnummer ophalen.
Dit nummer geeft u door bij de afhaalbalie, waarna uw bestelling direct voor u naar voren komt.
Houdt u er rekening mee dat u zich dient te legitimeren bij het in ontvangst nemen van de producten.

Indien de goederen worden afgehaald door iemand anders dan de kaarthouder, dan dient een machtiging i.c.m. een (kopie) geldig legitimatiebewijs van zowel de kaarthouder als de afhaler overhandigd te worden.
Ons adres in Nederland
ALTERNATE Computerversand Nederland C.V.
Handelsweg 110
2988 DC, Ridderkerk
Routebeschrijving
Een routebeschrijving in PDF-formaat vindt u hier.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de