ALTERNATE Nederland
Marconiweg 1
4691 SV Tholen

+31 (0)88 544 45 55
ALTERNATE levert ook buiten Nederland. U kunt tijdens de bestel procedure, eenvoudig een afleveradres in het buitenland selecteren.
Online bestellen
Bij het bestellen vanuit het buitenland, worden de verzendkosten niet weergegeven. Omdat per land de verzendkosten en de BTW verschillen, worden deze door ons, na het plaatsen van de bestelling apart berekend. U ontvangt dan van ons een 'offerte', met de juiste kosten. U dient deze offerte vooruit te betalen. Zodra de betaling ontvangen is zullen wij de bestelling in behandeling nemen. Bij annuleren wordt 8% van het aankoopbedrag in rekening gebracht.
Telefonisch bestellen
Ook voor telefonische bestellingen moeten de verzendkosten berekend worden en op basis van een offerte vooruitbetaald worden. Ook hier wordt er bij annuleren 8% in rekening gebracht. Wanneer u vragen heeft of telefonisch wilt bestellen, kunt u contact opnemen met één van onze telefonische verkoopafdelingen.

Klantenservice:
Klantenservice (telefonisch)
Maandag t/m vrijdag:09:00 - 18:00 uur
Zaterdag:10:00 - 17:00 uur
Telefoon:+31 (0)88 544 45 55


Zakelijk:
BTW-tarieven
Op grond van de geldende regelingen in de Europese Unie, wordt bij een levering naar een EU land, het daar geldende BTW-tarief gehanteerd. In uitzonderlijke gevallen, wordt het Nederlandse tarief gebruikt.

In het volgende overzicht vind u per land het daar geldende BTW-tarief, welke ALTERNATE bij een levering naar het betreffende land hanteert:

Land
BTW-tarief
België
21 %
Denemarken
25 %
Duitsland
19 %
Finland
24 %
Frankrijk
20 %
Griekenland
23 %
Groot Britanië
20 %
Ierland
23 %
Italië
22 %
Luxemburg
17 %
Oostenrijk
20 %
Portugal
23 %
Spanje
21 %
Zweden
25 %
Let op:
Bij levering in landen, die niet tot de EU behoren, wordt ook BTW berekend. Het is mogelijk dat over dergelijke bestellingen invoerrechten en/of douanerechten betaald moeten worden. De BTW kunt u in sommige gevallen terug vorderen door het aanleveren van de originele factuur voorzien van een douane stempel. Tevens hebben wij dan uw bankgegevens nodig (naam van de bank, adres en bankrekening nummer).
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de