ALTERNATE Nederland
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Tel: +31 (0)180 - 44 08 44
Bestelbare artikelen
U kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd.
Betaling
U kunt de cadeaubon code tijdens het bestelproces invoeren in het desbetreffende veld. Het totaalbedrag van de cadeaubon wordt verrekend met het totaalbedrag van de bestelling (inclusief verzendkosten).
Er kunnen meerdere cadeaubonnen worden verrekend in één bestelling. Het is niet mogelijk om meerdere deelbedragen met verschillende bestellingen af te rekenen. De waarde van de cadeaubon kan het totaalbedrag van de bestelling niet overschrijden.
Verzending van de producten
Standaard volgt de verzending, als alle artikelen op voorraad zijn.
Maximaal bestelbedrag
Betaling per cadeaubon is mogelijk tot een bedrag van € 2000,-
Wat als de cadeaubon(nen) niet toerijkend zijn?
Als het totaalbedrag hoger uitkomt dan de te verrekenen tegoedbon(nen), zal het restantbedrag met iDEAL, creditcard, PayPal of AfterPay moeten worden voldaan.
Accepteren jullie ook andere soorten cadeaubonnen (bijv. een VVV-bon?)
Wij nemen geen cadeaubonnen aan van externe partijen. U kunt zowel online als in onze winkel uitsluitend ALTERNATE cadeaubonnen inleveren.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de