Welke soorten ontharingsmiddelen zijn er?

Een gladde huid bereik je al snel met een scheermesje en wat scheergel. Ook kun je gebruik maken van een ladyshave, voor nog sneller resultaat. Beide methodes werken heel makkelijk, zijn pijnloos en bovendien erg goedkoop. Een nadeel is wel dat de haartjes snel terug komen waardoor je regelmatig moet scheren. Als je eens wat anders wilt proberen dan zijn er genoeg andere opties. Zo kun je met een epilator een heel glad resultaat krijgen. Deze verwijdert de haartjes met haarwortel en al. Hierdoor komen de haartjes dunner terug waardoor je ze de volgende keer makkelijker kunt verwijderen. Een andere optie is het ontharen door middel van licht. Dit is een pijnloze behandeling met als resultaat een langdurige gladde huid. Hetzelfde resultaat krijg je door je huid te waxen, hierdoor blijven de haartjes voor een aantal weken weg.

Bekijk alle ladyshaves, epilators

Hoe werkt IPL?

Als je een langdurige gladde huid wilt, dan kun je kiezen voor IPL ontharing. Met een IPL apparaat behandel je de huid met lichtflitsen, deze stralen energie af op de huid en dringen door tot in de haarwortel. Vervolgens komt het haarzakje in een rustfase waardoor de haartjes verdwijnen. Deze behandeling is helaas niet geschikt voor iedereen. Er moet een duidelijk verschil zijn tussen de huidskleur en de kleur van de haartjes. De methode is dus het meeste geschikt voor mensen met een lichte huidskleur en een donkere haarkleur. De lichtflitsen absorberen namelijk de pigmentkleur van de haartjes waardoor ze verdwijnen.

Bekijk alle laserontharing

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de