Skyscraper - EK campagne
Skyscraper-Vaderdag

OFYR - VOLLEDIG OUTDOOR CONCEPT VOOR ALLE SEIZOENEN

OFYR is speciaal ontworpen om momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen van haar oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.

OFYR Kooktoestellen

Als je op zoek bent naar een houtgestookt, veelzijdig alternatief voor de traditionele barbecue, bieden OFYR kookunits een unieke ervaring van buitenkoken. Dankzij haar iconische vorm, komen mensen samen rond het vuur, waarbij de chef deel wordt van de groep. Verwacht dus een onevenaarbare gezelligheid!

Het OFYR kooktoestel is het meest veelzijdige buiten kooktoestel op de markt. Met een kookplaat diameter van 85cm (voor 6-12 personen) of 100cm (voor 10-16 personen) is er een keuze voor iedereen. Op de platen kun je tegelijkertijd vlees, vis en groente bereiden. Met behulp van onze accessoires kun je vele andere kooktechnieken toepassen in de buitenkeuken, zoals grillen, pizza bereiden in een echte pizza oven, roosteren aan het spit of brood bakken. Het OFYR Island biedt het beste van drie werelden, een kookplaat, houtopslag en werkruimte om jouw maaltijd te bereiden.

Als je zoekt naar een meer mobiele oplossing, of als je OFYR wilt gebruiken voor professionele doelstellingen, is de OFYR PRO lijn een interessant alternatief voor de Classic lijn.

Ontdek alle kooktoestellen

OFYR Kooktoestellen PRO

De OFYR PRO kooktoestellen zijn zowel voor de particulier als de professional een interessante optie. De PRO lijn heeft wielen en een handgreep om het kooktoestel gemakkelijk te verplaatsen. Voor extra stabiliteit zijn de sokkels van de PRO lijn breder en dieper, terwijl de kookplaat standaard een diameter van 100cm heeft, waarmee je gelijktijdig kookt voor groepen tussen 10-16 personen. De OFYR PRO kooktoestellen zijn ideaal om heerlijke gerechten te koken met of voor alle gasten.

Voor restaurants, cateraars en evenementen hebben wij ook de OFYR XL en de OFYR Trailer beschikbaar. Deze kooktoestellen hebben een kookplaat met een diameter van 150cm waarmee een grotere groep van gasten tegelijkertijd bediend kan worden.

Alle toestellen uit de OFYR PRO lijn zijn uit te breiden met een reeks accessoires die een veelheid aan kooktechnieken mogelijk maken. De Storage ruimte van de OFYR PRO-toestellen kan worden getransformeerd tot volwaardige open of gesloten kastruimte dankzij de OFYR Inserts.

Ontdek alle Pro kooktoestellen

OFYR Meubilair

OFYR is veel meer dan alleen kooktoestellen. OFYR biedt een compleet meubelconcept voor de buitenkeuken aan met veel modulaire eigenschappen. Wat dacht je van de combinatie van een OFYR kooktoestel, Butcher Block en Wood Storage Cabinet? Of de kamado (Big Green Egg Large of Kamado Joe Classic II) in een OFYR Kamado Table om uitzicht en stijl van je kooktoestellen te harmoniseren? OFYR Meubilair: de prachtige toevoeging aan je tuin en/of buitenkeuken.

bs- Met de OFYR Wood Storages sla je makkelijk je hout op. De Kamado Tables en de Mise en Place serie maken deel uit van onze OFYR PRO lijn, en delen dezelfde voordelen: ze staan op wieltjes en zijn eenvoudig te verrijden dankzij hun handvat. Voor deze PRO serie, is er ook een lijn Inserts beschikbaar, waarmee je jouw Storage ruimte omtovert in klassevolle teak houten kastjes, met of zonder deuren. De Garden Bench en de Herb Garden Bench bieden dan weer zitplaats aan je gasten.

Ontdek al het meubilair

OFYR Accessoires

Handige accessoires zijn net zo belangrijk als een goed kooktoestel. Er is een groot assortiment om je de ultieme OFYR kookervaring te geven. Met de reeks accessoires voor de OFYR, voeg je talrijke kooktechnieken toe aan jouw buitenkook ervaring. Van grillen of een pizza bakken met de pizza oven tot het roosteren boven het spit met de Rotisserie set, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De lederen handschoenen en schort zorgen dat iedere chef veilig en in stijl kookt. En met de accessoires voor bescherming en veiligheid kun je de OFYR afdekken, vermijden dat voedsel in het vuur glijdt of een houten ring rond je bakplaat monteren om te voorkomen dat de kookplaat per ongeluk wordt aangeraakt.

Met het gerei van OFYR is het mogelijk om gemakkelijk je etenswaren om te draaien, een rooksmaak te geven door middel van de ceder houten plankjes en vast te pakken met de tang. Ook is het handig om een koelbox bij de hand te hebben als een chef-kok een feest organiseert. De OFYR Koelbox is een lichtgewicht gemaakt van teakhout en piepschuim. Onmisbaar is het OFYR kookboek, waarmee iedere liefhebber een echte chef wordt met heerlijke gerechten.

Ontdek alle accessoires


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten