Hoe slim is jouw huis?

Waar vroeger nog werd gesproken over 'het huis van de toekomst', is huisautomatisering al lang niet meer om alleen van te dromen. De ontwikkeling op het gebied van domotica, zoals huisautomatisering ook wel heet, gaat snel en biedt nu al eindeloze mogelijkheden om het comfort en de veiligheid van woonhuizen te optimaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om apparaten en verlichting in elke gewenste woonruimte aan te sturen en energiebesparing te bewerkstelligen. Maar ook op het gebied van beveiliging of als hulpmiddel bij de zorg voor ouderen, gehandicapten en kinderen zijn er talloze opties. Hoe je je huis ook wilt automatiseren: de eenvoud en het bedieningsgemak maakt het voor iedereen toegankelijk.

Bekijk het aanbod van onderstaande merken:

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de