HUDORA skaten

Voor alle spullen die jij nodig hebt om te skaten als geen ander kun je terecht bij HUDORA. Of je nu stoere stunts wilt uithalen op een skateboard of liever langere afstanden aflegt op je inline skates, HUDORA heeft het.

Inline skates en rolschaatsen
Waar gaat jouw voorkeur naar uit: inline skates of rolschaatsen? Van beide soorten heeft HUDORA verschillende leuke modellen, voor zowel kinderen als volwassenen. De skates en rolschaatsen voor kinderen zijn vaak in maat verstelbaar, zodat ze er lang plezier van kunnen hebben.

Skateboards en longboards
Een skateboard gebruik je voor trucjes en stunts, het rijden over halfpipes en voor het afleggen van korte afstanden van A naar B. Een longboard is juist meer geschikt voor het afleggen van lange afstanden. Kijk voordat je een skateboard of longboard koopt goed naar de eigenschappen van onder andere het deck en de trucks, wielen en lagers. Deze eigenschappen verschillen namelijk per board.

Bij het skaten kan goede bescherming natuurlijk niet ontbreken. Ook hiervoor kun je terecht bij HUDORA.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten