Puzzels met meer dan 2000 stukjes

Op zoek naar een puzzel met meer dan 2000 stukjes? Hier vind je verschillende leuke puzzels vanaf 2000 stukjes. Legpuzzels van meer dan 2000 stukjes zijn ideaal voor diegenen die nooit genoeg krijgen van puzzelen. Deze puzzels vormen zelfs voor de echte puzzelliefhebbers een grote uitdaging. Maar als je je niet laat afschrikken door het hoge aantal stukjes, dan beleef je met deze puzzels ontzettend veel puzzelplezier voor een langere tijd.

Maak je normaal puzzels van 1000 stukjes, maar gaat dit je goed af? Als beoefend puzzelaar kun je dan ook eens een puzzel met meer stukjes proberen. De bekende Jan van Haasteren puzzel is er ook met 3000 stukjes. Wil je iets anders, dan is een legpuzzel met Disney, Pokémon, dieren, mooie landschappen of iets heel anders ook mogelijk. Wil je een nog grotere uitdaging? Kijk dan eens naar een puzzel van 9000 of 18.000 stukjes.

Het speelgoed Ministeck is erg bekend en gaat al generaties mee. Hierbij leg je mozaïeksteentjes op een plaat om de mooiste figuren te maken. Je kunt het voorbeeld volgen of je eigen fantasie de vrije loop laten. Door de kleine onderdelen is Ministeck geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het leuke is dat er ontzettend veel pakketten verkrijgbaar zijn, dus er is keuze genoeg voor iedereen. Bij onze puzzels met meer dan 2000 stukjes vind je sets van 2300 tot wel zo’n 10.000 stukjes voor de echte liefhebbers.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten