Puzzels tot 2000 stukjes

Op zoek naar een puzzel tot 2000 stukjes? Hier vind je verschillende leuke puzzels van maximaal 2000 stukjes. Legpuzzels van 2000 stukjes zijn zelfs voor puzzelliefhebbers een echte uitdaging. Maar als je je niet laat afschrikken door het hoge aantal stukjes, dan beleef je met deze puzzels urenlang puzzelplezier.

Als kind heb je vast weleens een legpuzzel gemaakt, maar wist je dat puzzelen tegenwoordig ook een hobby is voor vele volwassenen? Legpuzzels zijn niet aan te slepen en vliegen de winkels uit. Puzzels van 1000 stukjes zijn het populairst, maar als beoefend puzzelliefhebber kun je ook eens een puzzel met meer stukjes proberen. Natuurlijk is de bekende Jan van Haasteren puzzel in 1500 of 2000 stukjes verkrijgbaar. Wil je iets anders, dan is een legpuzzel met Disney, Harry Potter, Pokémon, dieren, mooie landschappen of iets heel anders ook mogelijk.

Het speelgoed Ministeck is erg bekend en gaat al generaties mee. Hierbij leg je mozaïeksteentjes op een plaat om de mooiste figuren te maken. Je kunt het voorbeeld volgen of je eigen fantasie de vrije loop laten. Door de kleine onderdelen is Ministeck geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het leuke is dat er ontzettend veel pakketten verkrijgbaar zijn, dus er is keuze genoeg voor iedereen. Bij onze puzzels tot 2000 stukjes vind je sets van 1100 tot 2000 steentjes om morgen al te beginnen met ministecken.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten