Full-time krachten
Deze functie is vervuld.

Afdelingscoördinator Logistiek

Standplaats: Tholen

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij een Coördinator Logistiek ter versterking van ons team.

Profiel: Samen met je direct leidinggevende draag je zorg voor een snelle afhandeling van klantenorders, een effectief voorraadbeheer en een efficiënte verdeling van mensen en middelen binnen het magazijn en de logistieke ruimte. Je weet je hoofd koel te houden als er veel verschillend werk op je af komt en presteert goed onder druk. In de rol van meewerkend voorman fungeer je als spin in het web en spelverdeler binnen de afdeling. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en ervaring en bent een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste mensen die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV* en een korte motivatiebrief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

*) Sollicitaties die per e-mail worden verzonden, ontvangen wij graag in een PDF document of als plain tekst
 in het e-mailbericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

naar alle vacatures
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de