Full-time krachten

 

Wij zoeken een Assistent Vormgeving & Communicatie!

Deze functie is vervuld.

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij een Assistent Vormgeving & Communicatie ter versterking van ons Marketingteam.

Profiel: Als Assistent Vormgeving & Communicatie binnen de afdeling marketing werk je aan de visuele presentatie van de organisatie. Je hebt affiniteit met de dynamiek van de computermarkt en kunt je goed verplaatsen in de kopers van onze producten, of dit nu consumenten of bedrijfsmatige gebruikers zijn. Samen met je collega's en het reclamebureau bedenk, ontwikkel en vervaardig je uiteenlopende communicatiemiddelen en zorg je ervoor dat deze binnen de huisstijl passen. Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving, de technische uitvoering van onder andere advertenties, webbanners, webanimaties en Point of Sale materiaal. Bovendien is het schrijven persberichten en commerciële teksten je op het lijf geschreven. Het gaat om een zeer veelzijdige en uitdagende baan! Je bent creatief, accuraat en zeer bedreven met de grafische pakketten zoals Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator en Flash.

Voor deze functie zoeken we een enthousiast persoon met een afgeronde HEAO/MBO-opleiding of die deze opleiding aan het afronden is. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de