Full- / Parttime krachten

 

Wij zoeken een creatieve DTP-er!

 

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij een creatieve DTP-er ter versterking van ons team.

Profiel: Als DTP-er binnen de afdeling marketing werk je aan de visuele presentatie van de organisatie. Samen met je collega's en het reclamebureau bedenk, ontwikkel en vervaardig je uiteenlopende communicatiemiddelen en zorg je ervoor dat deze binnen de huisstijl passen. Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving, de technische uitvoering van onder andere advertenties, webbanners, webanimaties en Point of Sale materiaal. Het gaat om een zeer veelzijdige en uitdagende baan! Je bent creatief, accuraat en zeer bedreven met de grafische pakketten zoals Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator en Flash.

Voor deze functie zoeken we een enthousiast persoon met minimaal MBO werk- en denkniveau die er voor gaat, actief meedenkt en plezier heeft om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de