Oproepkrachten
Deze functie is vervuld.

Medewerkers Logistiek!

Standplaats: Tholen

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij oproepkrachten ter versterking van ons team.

Profiel: Je voelt je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van klantenorders en weet je hoofd koel te houden als er veel verschillend werk op je af komt. Samen met je collega's sta je voor een zo snel mogelijke uitlevering van de post- en winkelbestellingen en draag je zorg voor een goede organisatie van het magazijn.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste mensen die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) worden gevraagd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV* en een korte motivatiebrief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

*) Sollicitaties die per e-mail worden verzonden, ontvangen wij graag in een PDF document of als plain tekst
 in het e-mailbericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

naar alle vacatures
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de