Oproepkrachten

 

Medewerkers Technische Dienst!

Deze functie is vervuld.

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij oproepkrachten Technische Dienst ter versterking van ons team.

Profiel: Je weet veel van PC's en leert graag bij. Je kunt een computer uit elkaar halen en ook weer in elkaar zetten alsof je dat dagelijks doet. Bovendien vind je het leuk om problemen op te lossen en klanten te adviseren met hun systemen. Je kunt goed uit de voeten aan de telefonische helpdesk evenals aan de servicebalie, waar je direct producten test voor klanten.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste mensen die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) worden gevraagd.Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de