Parttime krachten

 

Interieurverzorgster! (24 uur)

Deze functie is vervuld.

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij een parttime interieurverzorgster ter versterking van ons team.

Profiel: Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor het netjes en schoon houden van het pand. Je hebt ervaring in schoonmaakwerk en bent vanzelfsprekend accuraat en netjes. Ook ben je voor minimaal 24 uur per week inzetbaar en werk je op de vrijdag en eventueel ook op de zaterdag. Bij afwezigheid van jouw collega's ben je bereid om op andere dagen extra ondersteuning te bieden in het schoonmaakwerk.

Voor deze functie zoeken we zelfstandige, veelzijdige mensen die actief meedenken en plezier hebben in het omgaan met anderen. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de