Full-time krachten
Deze functie is vervuld.

PHP Programmeurs!

Standplaats: Ridderkerk

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij fulltime PHP Programmeurs ter versterking van ons team.

Profiel: Je bent een pientere PHP programmeur die zich snel kan inleven in de verschillende facetten van een dynamische organisatie. Je denkt doelgericht en bent in staat behoeften van afdelingen te vertalen naar bruikbare applicaties. Je programmeert helder en goed gedocumenteerd en weet duidelijk lijn te houden in je projecten, ook wanneer er veel werk op je af komt. Samen met je collega's werk je aan het ontwikkelen en uitbouwen van onze interne en internetapplicaties, welke volledig in eigen beheer worden ontwikkeld. Wij denken aan iemand met minimaal een MBO werk- en denkniveau die ervaring heeft met PHP en MySQL. Kennis van overige programmeertalen, met name C#, is een pré. Een innovatieve instelling, analytisch denkvermogen en creativiteit zijn natuurlijk een vereiste.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste mensen die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de