Full-time krachten

 

Verkoopmedewerkers Business-to-Consumer!

Deze functie is vervuld.

 

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij Verkoopmedewerkers B2C ter versterking van ons team.

Profiel: Je hebt affiniteit met PC's en je beschikt over een aangename stem. Je vind het leuk om klanten te helpen zowel per telefoon als per e-mail. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een soepele afhandeling van de bestelling tot aflevering van de bestelling. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar je klanttevredenheid kunt nastreven zonder moeilijke managers boven je. Je wilt samen met jouw collega's aantonen dat de fun-factor doorslaggevend is voor de klanten.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste mensen die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de