Full-time krachten

 

Verkoopmedewerkers Showroom!

Deze functie is vervuld.

 

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij fulltime Verkoopmedewerkers Showroom ter versterking van ons team.

Profiel: Je vindt het leuk om persoonlijk met mensen om te gaan. Je kunt actief adviseren en weet meer over PC's dan alleen hoe je ze aanzet. Je voelt je als een vis in het water als het druk is. Je denkt actief mee over het assortiment in de showroom en je gaat door totdat de laatste klant tevreden het pand verlaat.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste mensen die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de