Full-time krachten

 

Coördinator Business to Consumer!

Deze functie is vervuld.

In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij een fulltime Coördinator Business to Consumer ter versterking van ons team.

Profiel: Je hebt een meer dan gemiddelde kennis van computers en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als coördinator voor onze Business to Consumer afdeling heb je feeling met zowel medewerkers als klanten. Je fungeert als voortrekker en organisator van de afdeling, waarbij je zelf ook actief deelneemt aan de (telefonische) verkoopactiviteiten. Je bent een aangename persoonlijkheid die stevig in zijn schoenen staat en niet terugschrikt een uitdaging aan te gaan. Je bent doelgericht en je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent er bovendien van overtuigd dat verkopen niet stopt bij het noteren van de order, maar hebt ook oog voor het logistieke traject en de aftersales.

Voor deze functie zoeken we zelfstandige, veelzijdige mensen die actief meedenken en plezier hebben in het omgaan met anderen. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte brief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de