Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.

 

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuws en speciale acties via onze nieuwsbrief. Meld je op deze pagina aan en ontvang onze nieuwsbrief maximaal drie maal per week. Via deze pagina kun je je natuurlijk ook op elk gewenst moment weer voor onze nieuwsbrief afmelden.

 

Wij nemen data-beveiliging uiterst serieus. Na het aanmelden voor onze nieuwsbrief ontvang je een e-mail waarin gevraagd wordt de registratie te bevestigen. Volg de in deze mail beschreven aanwijzingen. Deze procedure garandeert dat niemand ongewenst voor onze nieuwsbrief wordt geregistreerd.

 

Jouw e-mailadres wordt door Alternate alleen gebruikt voor het toesturen van nieuwsbrieven met exclusieve acties en aanbiedingen en zal nooit met derden worden gedeeld. Lees hier meer over in onze privacy verklaring.

 

  • Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuws en speciale acties via onze gratis nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in het onderstaande veld in en klik op "Abonneren"

 

  • Nieuwsbrief afmelden

Om u af te melden voor de nieuwsbrief vult u hieronder uw e-mailadres in en klikt u daarna op "afmelden"

Het kan tot 24 uur duren voor uw afmelding is verwerkt.

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de