ALTERNATE Zakelijk
U heeft op korte termijn een oplossing nodig? Speciaal voor de spoedgevallen biedt Alternate Zakelijk u de mogelijkheid om door middel van onze koeriersdienst "Alternate zakelijk Express" een bestelling binnen twee uur af te leveren, ongeacht de grootte van uw bestelling. Zo kunt u focussen op uw bedrijf - wij komen er spoedig aan met uw oplossing.
Express delivery

Binnen twee uur uw bestelling ontvangen? Dit kan met behulp van onze Express dienst. U kunt tussen 09:00 uur en 16:00 uur uw bestelling plaatsen.

Hoe maak ik gebruik van de koeriersdienst?

Het gebruik maken van de koeriersdienst gaat op aanvraag. U kunt contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Betaalwijzen
  • iDeal
  • Op rekening (voor meer informatie omtrent op rekening kopen kunt u hier terecht).
Voorwaarden
  • Alleen direct uit voorraad leverbare artikelen kunnen dezelfde dag geleverd worden.
  • Deze dienst is beschikbaar in de postcodegebieden welke beginnen met de cijfers: 26, 27, 28, 29, 30, 33, 34, 42 en 49. Levering in andere regio's is uitsluitend in overleg mogelijk.
  • Externe factoren buiten onze invloedssfeer kunnen een rol spelen in het eventueel niet kunnen nakomen van de afgesproken levertijd. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de