Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
ALTERNATE Zakelijk
U heeft op korte termijn een oplossing nodig? Speciaal voor de spoedgevallen biedt Alternate Zakelijk u de mogelijkheid om door middel van onze koeriersdienst "Alternate zakelijk Express" een bestelling binnen twee uur af te leveren, ongeacht de grootte van uw bestelling. Zo kunt u focussen op uw bedrijf - wij komen er spoedig aan met uw oplossing.
Express delivery

Binnen twee uur uw bestelling ontvangen? Dit kan met behulp van onze Express dienst. U kunt tussen 09:00 uur en 16:00 uur uw bestelling plaatsen.

Hoe maak ik gebruik van de koeriersdienst?

Het gebruik maken van de koeriersdienst gaat op aanvraag. U kunt contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Betaalwijzen
  • iDeal
  • Op rekening (voor meer informatie omtrent op rekening kopen kunt u hier terecht).
Voorwaarden
  • Alleen direct uit voorraad leverbare artikelen kunnen dezelfde dag geleverd worden.
  • Deze dienst is beschikbaar in de postcodegebieden welke beginnen met de cijfers: 26, 27, 28, 29, 30, 33, 34, 42 en 49. Levering in andere regio's is uitsluitend in overleg mogelijk.
  • Externe factoren buiten onze invloedssfeer kunnen een rol spelen in het eventueel niet kunnen nakomen van de afgesproken levertijd. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de