Bekijk alle mondverzorgingsproducten
  • Type
  • Merk
Welke poetsbeweging past bij jou?

Een goede mondhygiëne is belangrijk voor een gezond gebit. Het gebruik van een elektrische tandenborstel helpt je hierbij. Bij het kiezen van de juiste borstel kun je met een aantal dingen rekening houden. Waaronder welke beweging de borstel maakt. Er zijn borstels die pulserende bewegingen maken, deze zorgen ervoor dat de tandplak los komt, maar verwijderen deze niet. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld roterende of sonische borstels. Een sonische borstel lijkt nog het meest op een gewone handtandenborstel. Hij beweegt zijwaarts heen en weer en zorgt voor een gezonder en witter gebit. Er zijn ook borstels die beide bewegingen maken, deze borstels werken volgens een 3D technologie die je tanden nog beter reinigt.

Bekijk alle

Slechte adem

Een slechte adem kan een vervelend probleem zijn. Gelukkig is er van alles aan te doen en kun je er dus zo weer vanaf zijn. Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van de slechte adem vast te stellen. Dit kan komen door roken of alcoholgebruik, maar het kan ook afhankelijk zijn van je eetgewoontes. Een goede mondhygiëne is erg belangrijk en kan al voor veel verschil zorgen. Zo kun je naast je elektrische tandenborstel gebruik maken van een monddouche die je gebit compleet reinigt. Een monddouche reinigt je gebit met een straal water waar je met je tandenborstel niet goed bij kunt komen. Voordat je de monddouche gebruikt is het een optie om een tongschraper of flosdraad te gebruiken. Als je hierna de monddouche gebruikt spoel je alle resten en bacteriën in een keer weg.

Bekijk alle

Meest gekocht

TopsellersVoor :

Positie
Product
Beoordelingen
Prijs
Actie
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)885 - 44 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de