Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
Super Wi-Fi Bereik - TP-Link

Het hart van je thuisnetwerk

Je router is het hart van je thuisnetwerk en zorgt ervoor dat je internetverbinding wordt verdeeld over de verbonden apparaten. TP-Link heeft awardwinnende routers met verschillende snelheden en in verschillende prijsklassen. Voor iedere situatie en huishouden is er een TP-Link router. Welke router je nodig hebt, hangt af van de taken die je wilt uitvoeren. Een router kun je gebruiken voor het kijken van YouTube en Netflix tot aan online gamen. Met routers vanaf 750 Mbps kun je alle dagelijkse werkzaamheden aan, voor meer power ga je voor routers vanaf 1750 Mbps en ben je voorbereid op de toekomst met bijvoorbeeld MU-MIMO.

Alle apparaten tegelijkertijd voorzien

Wist je dat je huidige router taken niet tegelijkertijd verwerkt, maar één voor één? Met de Archer C2600, die voorzien is van MU-MIMO technologie, is dit nu mogelijk! MU-MIMO, Multi-User Multi Input Multi Output, bedient meerdere mobiele apparaten tegelijkertijd met wel 3x snellere prestaties voor alle apparaten in het netwerk. Mede mogelijk gemaakt door Qualcomm® MU | EFX.

Optimaal bereik en maximale snelheid

Om het optimale bereik en de maximale snelheid te behalen, kun je het beste een goede router achter het modem van de provider hangen. Een goede router kan de vele (Wi-Fi) apparaten in huis beter aan en heeft niet alleen een 2.4GHz band maar ook de minder volle 5GHz band beschikbaar. Voorzie zo heel je huis van Wi-Fi.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de