Super Wi-Fi Bereik - TP-Link

Goed Internet, Overal in Huis

Geen Wi-Fi signaal op zolder? Of je pc boven bedraad aansluiten, maar je hebt geen netwerkkabel? TP-Link biedt diverse netwerkoplossingen. Met een repeater of powerline-adapter creeër je een internetverbinding, overal waar een stopcontact is. De adapters werken naadloos samen met je router en zijn zeer eenvoudig te installeren.

Powerline Adapters

(met Wi-Fi)

De netwerksignalen worden via je elektrische leidingennet in huis met weinig storing verzonden, zodat de (Wi-Fi) verbindingen altijd stabiel en snel zijn. Je hoeft geen kabels te trekken om toch je smart-tv of pc buiten het bereik van je router bedraad aan te sluiten. Dankzij de wifi kloonknop kopieer je eenvoudig de instellingen van je huidige draadloze netwerk naar de powerline adapter.

Wi-Fi Range Extenders

Het draadloze signaal van je router wordt opgevangen en herhaalt, zodat je het Wi-Fi versterkt. Met de LED-lampjes vind je de beste plek in huis te vinden. Steek de repeater eenvoudigweg in het stopcontact en met 1 druk op de knop vergroot je het bereik van je draadloze netwerk. Omdat een repeater tegelijkertijd data zendt en ontvangt, gaat er altijd wat draadloze snelheid verloren. Voor dagelijkse taken als surfen en e-mailen is een repeater prima. Wil je meer snelheid? Ga dan voor een powerline-adapter.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)885 - 44 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de