LG logo

De ultieme droom van een gamer

Merk je het verschil? 21:9 ultrabrede gezichtsveld.

Ultrabreed betekent overrompelend. En ons 21:9 ultrabrede scherm betekent een ultra-overrompelend gezichtsveld. De verhouding van 21:9 van LG is een compleet nieuwe ervaring, vooral als je het vergelijkt met wat je gewend was in het 16:9 tijdperk. Het bredere scherm betekent niet alleen dat je een 'breder speelveld' hebt. Je kunt ook meer aanvallende bewegingen maken, want deze nieuwe 'standaard' verhouding biedt ook meer zicht op acties in de aanvalslinie. Speel je nog steeds games met een 16:9 monitor en hoop je te winnen? Denk dan nog maar eens goed na.

Realiteit met levendige kleuren.

Geniet van je games met de nieuwste technische snufjes - IPS, 21:9 UltraWide gezichtsveld, en meer dan 99% sRGB kleurruimte. De tijd is gekomen om te genieten van nog betere prestaties en je nog meer te laten meeslepen in je games. Dit scherm met bredere gezichtsveld van 21:9, IPS en meer dan 99% sRGB kleurruimte overrompelen je met een ongekend levendige helderheid waarvan je tot nu toe alleen maar kon dromen. Duik in de realiteit van verbluffende beeldkwaliteit en win, terwijl anderen zonder dit scherm minder plezier hebben en veel minder kans om te winnen, zeker in games die rijk zijn aan graphics.

Input lag-niveau van topklasse met dynamische actiesynchronisatie.

De input lag bepaalt vaak de winnaar, en terecht. Dus wat heeft LG hieraan gedaan? Met de modus voor dynamische actiesynchronisatie in dit scherm zijn dit soort frustraties verleden tijd. Je kunt je tegenstander nu onmiddellijk, zonder enige vertraging, aanvallen, vooral als je RTS-games speelt. Je zintuigen en de scènes worden als het ware gesychroniseerd, een absolute vereiste als je goed wilt presteren in een game met een hoog tempo.

Zwartstabilisatie -Ook voor jou geldt nu 'aim small, miss small'.

Zwartstabilisatie biedt gamers uitstekend zicht, zelfs in donkere scènes. De donkerste kant wordt automatisch vastgesteld en lichter gemaakt, zodat je de vijanden die zich verstoppen en wachten om je in het donker aan te vallen, kunt vinden en vice versa. Ook wordt het effect van aanvallen met handgranaten afgezwakt, dat lastig kan zijn voor spelers van FPS-games.

*Voor illustratiedoeleinden is een gedeelte van de getoonde afbeelding enigszins overdreven geaccentueerd.

FPS- en RTS-modus. Altijd onder handbereik.

In de gamemodus kun je kiezen uit de modi Gamer, FPS en RTS, omdat de specifieke elementen van elk genre verschillen. Zo kun je genieten van game-ervaringen op maat! Met een simpel tikje tegen de joystick die je onder handbereik hebt, kun je de instellingen aanpassen en optimaliseren voor de game die je wilt spelen. En omdat je de geïntegreerde joystick onder aan de monitor kunt gebruiken, heb je uiteindelijk veel meer kans om te winnen. Hé, dat hoeven de anderen toch niet te weten?

Tijd om te werken? Ook daarom heb je de 21:9 ultrawide, toch?

Een groot scherm met een verhouding van 21:9 is nu officieel de favoriete keuze van mensen die productiviteit belangrijk vinden. Gamemonitoren mogen dan een snelheid bieden die de frames doen kraken, toch gaan mensen voor hun werk vaak op zoek naar andere mogelijkheden, schermen waarop je gemakkelijk kunt multitasken en die ruim genoeg zijn voor de taken die je moet uitvoeren. Dit scherm is misschien wel het beste wat jou en je virtuele werkplek ooit is overkomen.

En we laten je niet verdwalen in de enorme ruimte die deze monitor biedt. Met praktische en handige functies als de splitsing in vier schermen kun je de ruimte optimaal verdelen en hoef je de randen van de vensters niet 'uit te lijnen'. Maar de geweldigste functies zijn Dual Link en Dual Controller. Stel voor dat je zowel met een MAC als met een pc moet werken. Met de muis kun je een bestand van de Mac naar de pc verplaatsen door dat pictogram over de grens van de Dual Link-schermsplitsing te slepen. Kijk eens naar de praktische toepassing van al deze productiviteitsfuncties die je hier ziet. Je kunt zien hoe het hele scherm effectief wordt gebruikt, terwijl iemand die een game speelt, dit tegelijkertijd op video opneemt en wijzigingen aanbrengt die nogal wat ruimte in beslag nemen om de frames en de inkortingen te kunnen zien.

Gewoon doorgaan, zonder zwarte balken.

LG heeft opgemerkt dat sommige van de gamers die op dit scherm spelen, vaak veel langer dan daarvoor aan het scherm waren gekluisterd, omdat dit scherm hun virtuele race- en vechtgames tot leven bracht. Als je urenlang naar je monitor staart, moeten je ogen worden beschermd tegen de flikkeringen van het beeld. Daarom heeft LG dit scherm grondig getest om de flikkeringen zo goed mogelijk uit te bannen met een functie die met één klik kan worden geactiveerd. (Het Flicker Safe-systeem van LG is altijd actief om vervelende flikkeringen tot vrijwel nul terug te brengen.) Dus wees gerust - je ogen zijn veilig als je werkt, een game speelt of een film kijkt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de