Drie Wifi-punten
Één Wifi netwerk
Deco Multiroom Wifi van TP-Link

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor jouw wifi probleem. Omdat je bijvoorbeeld geen bereik hebt in sommige kamers of in de tuin of omdat je gewoon overal de maximale snelheid wil halen. Dan is TP-Link’s Deco dé oplossing voor jou. In tegenstelling tot normale routers die last hebben van dode hoeken en bufferproblemen gebruikt de TP-Link Deco meerdere Wifi-punten die samen één groot dekkend netwerk creëren. Ze zijn onderling draadloos verbonden en zo slim dat ze er voor zorgen dat je altijd met het dichtstbijzijnde Wifi-punt verbonden bent. Met een dekking van 420 tot 600 vierkante meter afhankelijk van het model kan je ieder huis van goedeWifi dekking voorzien en kan je meer dan 100 apparaten tegelijk verbinden. En het werkt in combinatie met iedere provider.

Eenvoudige installatie

Dankzij een handige app kan je snel aan de slag. Uitgebreide antivirus van Trend Micro helpt je apparaten en gegevens te beveiligen. (Gratis 3-jarig abonnement). Je kan ook ieder apparaat voorrang geven, ongewenste websites blokkeren en met een tijdschema de Wifi voor je kinderen uitschakelen.

Naadloos roamen

Met deco creeër je één naadloos wifi netwerk. Je hebt dus maar één netwerk naam en maar één wachtwoord. Terwijl je door je huis loopt schakelt deco je automatisch over van het ene naar het andere Wifi-punt zonder dat je dat merkt. En dus ook zonder dat jouw game, serie of videogesprek wordt onderbroken. In tegenstelling tot bij bijvoorbeeld wifi versterkers ben je dus altijd optimaal verbonden met het beste Wifi-punt in huis.

Adaptive routing

TP-Link’s unieke Adaptive routing technologie kiest automatisch de optimale route voor ieder apparaat. Dit geeft meer flexibiliteit voor het plaatsen van de Wifi-punten en zorgt ervoor dat je overal de maximale snelheid uit je internetabonnement haalt.

IoT mesh

In tegenstelling tot traditionele smart hubs biedt de TP-Link mesh technologie dekking door het hele huis voor IoT apparaten met WiFi, Bluetooth en Zigbee geïntegreerd in één enkel systeem. Geniet van de magie van je smart home in iedere kamer met TP-Link mesh technologieën en zeg je andere hubs gedag.


Notitie: IoT is enkel beschikbaar op de Deco M9 plus

Awards & reviews

Deco is naast tevreden klanten ook door
veel Nederlandse Media getest. Hier-
onder vind je een aantal fragmenten
uit die artikelen, je kan doorklikken
voor het hele artikel. Hiernaast zie
je een kleine greep uit de Neder-
landse awards voor Deco. Er
komen regelmatig nieuwe bij.

computer_totaal_logo.png

“Begeeft jouw woning zich in een drukke omgeving met veel andere signalen? Of is het wifisignaal vanuit de hoek van je huis lastig te verspreiden met een gewone router? Dan kan de Deco M9 Plus een uitkomst bieden. Ook het gebruiksgemak zal voor veel mensen een verademing zijn ten opzichte van een gewone router.”

hardware_info_logo.png

“De Deco M5 beloonde we begin 2018 al met een Great value award en ook nu kunnen we niet anders dan onder de indruk zijn van de prijs-prestatie verhouding van dit systeem dat inmiddels voor 229 euro goed verkrijgbaar is en doodleuk de op drie na hoogste gemiddelde snelheid laat noteren. We sluiten in stijl af met de absolute test winnaar van deze mesh-vergelijking. De TP-Link M9 plus weet de hoogste gemiddelde snelheid te realiseren, op maar liefst negen onderdelen een podiumplek te bemachtigen en kost nog geen 400 euro. Dit systeem ontvangt dan ook onze Excellent Choice award.”

consumentenbond_logo.png

“De TP-Link Deco M9 Plus doet het gemiddeld genomen het beste.”

“Toch is het de TP-Link Deco M5 net als vorig jaar het keurmerk Redactie-tip verdient, met de scherpste prijs en gemiddeld genomen de beste prestaties in die klasse.”

Vind hier de juiste Deco voor jouw situatie

Deco overzicht
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de