Full-time krachten
Deze functie is vervuld.

Junior Inkopers

Standplaats: Tholen

Voor de productgroepen: componenten, huishouden, beeld & geluid, tuin & klussen, speelgoed, outdoor, witgoed en mooi & gezond.

Je bent een echte regelaar en hebt graag je zaken voor elkaar. Binnen de productgroep waarin je werkt, zorg je dat de juiste informatie altijd up-to-date is en biedt je ondersteuning aan andere afdelingen. Samen met je inkoopcollega’s onderhoudt je contacten met leveranciers in binnen- en buitenland. Je kunt dan ook goed uit de voeten in de Nederlandse en Engelse taal. Als Junior Inkoper zorg je in overleg dat de benodigde goederen worden besteld en controleer je of het bestelde ook daadwerkelijk binnenkomt. Je houdt de markt scherp in de gaten, denkt actief mee over het assortiment, acties en hoe jouw producten worden getoond via de verschillende verkoopkanalen. Natuurlijk krijg je voldoende ruimte om jezelf en je functie te ontwikkelen.

Voor deze functie zoeken we enthousiaste collega’s met minimaal een MBO werk- en denkniveau die er voor gaan, actief meedenken en plezier hebben om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV* en een korte motivatiebrief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

*) Sollicitaties die per e-mail worden verzonden, ontvangen wij graag in een PDF document of als plain tekst
 in het e-mailbericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

naar alle vacatures
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de