Full-time krachten
Deze functie is vervuld.

Online Marketeers

Standplaats: Ridderkerk

Als online marketeer ben je een vooruitstrevende persoonlijkheid die deel uitmaakt van ons Marketing Team. In samenwerking met verschillende afdelingen zorg je voor een zo goed mogelijke inrichting van onze online campagnes. Je maakt marketingplannen en werft de daarbij behorende budgetten. Je beheert onze affiliate marketing en zet Google campagnes op. Daarnaast ondersteun je de uitvoering van de algemene marketingcampagnes, waarbij jij ideeën vertaald van offline naar online en omgekeerd. Je kent je weg in de wereld van de social media als marketingtool en werkt mee aan het optimaliseren van onze websites. Daarbij zoek je steeds naar nieuwe mogelijkheden om onze doelgroepen zo effectief mogelijk te bereiken.

Voor deze functie zoeken we collega’s met minimaal een afgeronde HBO opleiding die bovendien beschikken over relevante Google certificaten en hun weg weten te vinden in Analytics, SEO en SEA. Naast de nodige functiegerichte kwaliteiten verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Voor deze functie dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk je CV* en een korte motivatiebrief naar:

ALTERNATE Nederland CV
Tav. personeelszaken
Handelsweg 110
2988 DC Ridderkerk

Email: personeel@alternate.nl

*) Sollicitaties die per e-mail worden verzonden, ontvangen wij graag in een PDF document of als plain tekst
 in het e-mailbericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

naar alle vacatures
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de