Gezellig met z'n allen eten

De decemberdagen staan bekend als de gezelligste tijd van het jaar en daarbij hoort natuurlijk een heerlijke maaltijd. Als er bezoek is, wil je niet heel de tijd in de keuken staan. Door te gourmetten of fonduen kun je met elkaar genieten van lekker eten en het gezellig samen zijn. Na een goed diner komt natuurlijk het dessert. Zet vers fruit en een chocoladefontein op tafel en mis niets van de gezelligheid!

Maak dit jaar je eigen oliebollen!

Oliebollen en appelbeignets kunnen niet ontbreken tijdens het aftellen naar het nieuwe jaar. Het grote nadeel is alleen die enorm lange rij bij de bakker. Dit jaar bieden onze friteuses de uitkomst. Jij maakt deze heerlijke lekkernijen helemaal zelf! Gaat je voorkeur uit naar een klassieke frituurpan of ga je voor een bewuste keuze met één van onze gezonde hetelucht friteuses?

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de