Nog steeds wordt 98% van onze bestellingen op tijd geleverd! Meer info rondom de drukte >>
Alternate
Streaming pagina

Word ook een gamestreamer

Het streamen van je gameplay is steeds populairder aan het worden. Op een simpele manier kunnen mensen met je meekijken. Zo heb jij de kans om indruk te maken met je gamingskills en fantastische persoonlijkheid.

Inmiddels streamen meer dan twee miljoen mensen op Twitch. Maar hoe begin je eigenlijk met streamen op Twitch of Youtube? Op deze pagina bespreken we wat je nodig hebt en wat je kan gebruiken om je stream beter en leuker te maken.

Game pc’s

Om te kunnen streamen heb je een pc met goede hardware nodig. Hapert je game tijdens het spelen of kan je alleen op de allerlaagste instellingen zonder haperingen spelen? Dat speelt voor jou niet fijn en is voor viewers niet leuk om te bekijken. Zorg dat je een game-pc hebt met een krachtige videokaart, een snelle processor en genoeg geheugen. Op die manier is het spelen en kijken een stuk leuker.

Bekijk alle game pc's

GeForce RTX™ 30-serie grafische kaarten

Met de RTX™ grafische kaarten van NVIDIA steel je de show met fantastische graphics en een vloeiende stream.

Pre order nu!

NVIDIA Broadcast

Met de NVIDIA Broadcast-app til je je streams naar een hoger niveau. De app heeft onder andere ruisverwijdering, virtuele achtergronden en automatische kadering. Met de ruisverwijdering wordt achtergrondgeluid met één druk op de knop verwijderd. Vervang of verwijder eenvoudig de achtergrond door gebruik te maken van een virtuele achtergrond. Maak je gebruik van de automatische kadering, dan volgt de camera je, ook als je beweegt. Zo verander je elke ruimte in een thuisstudio.

Download de software

Microfoons

Hoe val je op tussen de miljoenen verschillende streams? Waar je met je stream onderscheid kan maken, is in de interactie die je met je viewers hebt.

Met een streamingmicrofoon horen je viewers je luid en duidelijk. Bij gebruik van een goede microfoon hebben de viewers ook geen last van omgevingsgeluiden. Door de interactie die je met viewers hebt, blijven ze langer kijken en groeit je kanaal.

Bekijk alle microfoons

Webcams

Wil jij dat de kijkers met je meeleven? Met een webcam komen de emoties een stuk beter over dan met alleen geluid. Gebruik een webcam in combinatie met een greenscreen om de achtergrond weg te filteren. Hierdoor kan je meer van je gameplay laten zien.

Bekijk alle webcams

Headsets

Met een gamingheadset heb je een meeslepend geluid en communiceer je eenvoudig met je viewers.

Bekijk alle headsets

Greenscreen

Een greenscreen (groen scherm) zorgt ervoor dat je zelf de achtergrond van je stream in kan stellen. Zo heb je geen saaie achtergrond en kun je voor elke streamsessie de optimale achtergrond kiezen. Het geeft je ook de mogelijkheid om de achtergrond weg te filteren en zo veel mogelijk gameplay te laten zien.

Bekijk de greenscreen van Elgato

Verlichting

Met een goede verlichting zorg je ervoor dat je goed te zien bent tijdens het streamen. Zo haal je meer uit je camera en ziet je stream er nog professioneler uit. Wil je een green screen gebruiken? Dan is een goede verlichting noodzakelijk.

Bekijk de streaming lampen

Capture card

Met een capture card stream je jouw game zonder enige vertraging op Youtube of Twitch. Het streamen zelf belast hierdoor niet onnodig je pc.

Beeld en geluid kan je eenvoudig bewaren op een harde schijf. Hierdoor kan je de beelden later nog eens bekijken en bewerken om deze vervolgens op YouTube te plaatsen. Zo gaat je content niet verloren!

Bekijk alle capture cards

Stream decks

Met een stream deck maak je de stream een stuk leuker en streamen een stuk makkelijker. Het heeft programmeerbare knoppen waaraan je verschillende functies kunt toevoegen.

Je geeft je stream een persoonlijk tintje door een geluid, video of gifje aan een knop te koppelen. Het is ook mogelijk om met één druk op de knop iemand te bedanken voor het doneren of abonneren.

Bekijk alle stream decks

Gamestoelen

Als je voor een langere tijd achter je bureau zit, is het natuurlijk belangrijk dat je comfortabel zit. Met een gamestoel is dat altijd het geval. Hierdoor kan je je tijdens het streamen volop focussen op de game en de interactie met de viewers.

Bekijk alle gamestoelen

Thunderstorm by Alternate

Belangrijk voor een goede stream is dat de game en stream soepel draaien. Met de supersnelle Pro-, Xtreme- en Liquid-game-pc’s van Thunderstorm by Alternate is dat altijd het geval. Zo geniet jij optimaal van de game en haal je nog meer plezier uit het streamen.

Bekijk de Thunderstorm by Alternate gaming pc's

Blue Microphones

De microfoons van Blue Mic zijn populair onder streamers. Dit komt door de professionele geluidskwaliteit in combinatie met het eenvoudige gebruik.

Bekijk de microfoons van Blue Mic

Logitech

Logitech heeft webcams in het assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor de serieuze streamer. Daarnaast biedt het bedrijf een ruime keuze uit headsets voor gamers, zodat er altijd een headset is die bij je past.

Bekijk de webcams en headsets van Logitech

Elgato

Voeg een extra dimensie toe aan je stream met de producten van Elgato. Stream eenvoudig zonder vertraging met een capture card of speel een geluid, video of gif af met een stream deck.

Bekijk alles van Elgato

Razer

De producten van Razer worden ontworpen in samenwerking met gamers en streamers. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste product in huis haalt. Razer produceert onder andere gamingheadsets en professionele streamingmicrofoons.

Bekijk alles van Razer

Trust

Met de Full HD-webcams, microfoons en headsets van Trust heb je altijd waar voor je geld. Als jij voor de eerste keer wil gaan streamen, dan is een webcam of microfoon van Trust een goede optie.

Bekijk alle gaming producten van Trust

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de