Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.

Misschien weet je het niet...

maar er is een goede kans dat de WiFi in je gehele huis verouderd is. Jouw router is in feite de boosdoener. Hoewel het systeem werd gebruikt om snel internet te leveren aan jouw laptop en smartphone, is het niet ontworpen om te voldoen aan de vraag van alle slimme apparaten, consoles, tablets, 4K-tv's, thermostaten en nog veel meer apparaten die bandbreedte nodig hebben. Jij verdient het om waar voor je geld te krijgen en je verdient dan ook een WiFi-netwerk dat is ontwikkeld om de apparaten van vandaag en morgen aan te kunnen.

Capaciteit. Snelheid. Efficiëntie.

Upgrade jouw WiFi naar eersteklas.

Met Wi-Fi 6 kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd verbinding maken en streamen, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid of betrouwbaarheid, door maximaal 12 streams tegelijk te plannen en gegevens efficiënt te bundelen en te plannen. Het resultaat? Lever de snelste WiFi voor al jouw verbonden apparaten van vandaag en morgen.

Het is een WiFi superautobahn.

Dankzij de grotere capaciteit kan jij sneller en zonder onderbrekingen naar jouw apparaten streamen. Nu is het eenvoudiger dan ooit om de snelste en betrouwbaarste verbindingen te onderhouden.

Gun jouw batterijen wat rust.

Niemand vindt het leuk om de batterijen vaker op te laden dan nodig is. Wi-Fi 6 verbetert de efficiëntie van jouw netwerken met tot wel 40 procent, zodat je op al jouw WiFi 6-apparaten batterij kunt besparen.

  • 6 is maximaal 12 streams… tegelijk.
  • 6 is 4x meer capaciteit.
  • 6 is een toename van 40% van de gegevensdoorvoer.
  • 6 is een langere accuduur voor jouw apparaten.
  • 6 is een goede thuisbasis voor alle slimme apparaten.
  • 6 is een welkomstmat voor 8K-streaming.
  • 6 is 100% achterwaarts compatibel.
  • 6 is de grootste WiFi-revolutie ooit.

Een wereldleider op het gebied van WiFi.

Als het op WiFi aankomt, staat NETGEAR al meer dan 20 jaar aan de top. We zijn er trots op dat we de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde netwerkoplossingen kunnen bieden die beschikbaar zijn. Jij kan er dus zeker van zijn dat je met de WiFi 6-oplossingen van NETGEAR de meest innovatieve en geavanceerde WiFi ter wereld krijgt.

Klik hier om al onze routers
met wifi 6 te bekijken.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de