Nog steeds wordt 98% van onze bestellingen op tijd geleverd! Meer info rondom de drukte >>
Alternate
tuin-en-klussen-header

Tuin- en kluspagina

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de tuin er dit jaar mooi bijstaat. Met artikelen om de klus te klaren hoef je geen klus uit de weg te gaan.

Artikelen voor in de tuin

hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Met een hogedrukreiniger is hardnekkige aanslag verleden tijd. Je kan snel en grondig reinigen met behulp van een hogedrukspuit. Zo maak je met een terrasreiniger snel en eenvoudig het terras schoon. Ook voor het schoonmaken van tuinmeubelen en hekken, en andere grotere schoonmaakklussen is een hogedrukreiniger ideaal. Wij hebben een ruim assortiment met hogedrukspuiten van onder andere Kärcher.

Bekijk alle hogedrukreinigers | hogedrukreinigers van Kärcher

regentonnen

Regentonnen

Maak gebruik van de regen en zorg voor een natuurlijke waterreserve met een regenton. Dit water kan je later weer gebruiken voor de bewatering van je tuin. Hierdoor kan je flink besparen op de waterrekening.

Bekijk alle regentonnen

bewatering

Bewatering

Zorg dat je tuin mooi groen blijft in de droge maanden. We hebben alles wat je nodig hebt voor de bewatering van je tuin. De tuinslangen van GARDENA zijn uv-bestendig en hebben 30 jaar garantie. Met een sproeier kan je eenvoudig de tuin besproeien. Voor bloemen, kwetsbare planten en potplanten kan je het beste gebruik maken van een spuitmond of broes.

Bekijk alle Gardena tuinslangen | spuiten en broezen | sproeiers

Grasmaaiers

Grasmaaiers

Houd je gazon mooi met een grasmaaier. Gebruik je de juiste maaier, dan gaat dat een stuk eenvoudiger! Er zijn namelijk verschillende soorten. Elektrische grasmaaiers werken op een accu. Hierdoor maken ze minder lawaai en zijn ze milieuvriendelijker dan benzinemaaiers. Met een robotmaaier is het helemaal een fluitje van een cent, want die doet al het werk voor je.

Bekijk alle grasmaaiers | elektrische grasmaaiers | benzinegrasmaaiers | robotgrasmaaiers

Verticuteerders

Verticuteerders

Met een verticuteermachine verwijder je mos, onkruid en viltvorming van je gazon. Hierdoor kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed tot in de wortels doordringen. Je gazon leeft hier zichtbaar door op.

Bekijk alle verticuteerders

Artikelen om de klus te klaren

boormachines

Boormachines

Het kiezen van de juiste machines voor de klus is cruciaal. Boormachines zijn er in vele vormen en maten. Voor het boren in hout en metaal is een accuboormachines geschikt. Voor het zwaardere werk is een klopboormachine het best geschikt. Daarmee kan je moeiteloos stenen en metselwerk te lijf gaan.

Bekijk alle boren | klopboormachines

zaagmachines

Zaagmachines

Wij hebben een zaag voor elke klus. Welke zaag het meest geschikt is, hangt van het type klus af. Kies voor een cirkelzaag als je rechte stukken gaat zagen. Voor het zagen van bochten en profielen is een decoupeerzaag het meest geschikt. Met een reciprozaag kan je zwaardere klussen doen, zoals afbraakwerk en het zagen van harde materialen.

Bekijk alle zagen | cirkelzagen | decoupeerzagen | reciprozagen

schuurmachines

Schuurmachines

Welk type schuurmachine je nodig hebt, hangt af van de klus die je gaat doen. Een vlakschuurmachine zorgt voor een glad resultaat voor je aan de laatste details van je project begint. Met een excentrische schuurmachine kan je snel oppervlaktes, zoals deuren, schuren. Een bandschuurmachine is geschikt als je een hele vloer of muur gaat schuren.

Bekijk alle schuurmachines | excentrische schuurmachines | bandschuurmachines

handgereedschap

Handgereedschap

Essentieel gereedschap om te hebben zijn schroevendraaiers en tangen. Wij hebben een ruim assortiment handgereedschap. Op zoek naar een bepaald type schroevendraaier? Wij hebben onder andere kruiskopschroevendraaiers, Torx-schroevendraaiers en schroevendraaiersets.
Heb je bepaald type tang nodig? Wij hebben veel verschillende soorten tangen in ons assortiment. Trek spijkers uit de muur met een nijptang of snij verschillende materialen door met een snijtang.

Bekijk alle schroevendraaiers | tangen | Torx-schroevendraaiers | kruiskopschroevendraaiers

werkplekinrichting

Werkplekinrichting

Met een goed georganiseerde werkplek werk je een stuk fijner. Heb je geen vaste werkplek? Werk flexibel en veilig door een werkbank te gebruiken. Berg je het gereedschap en overig materiaal veilig op in een gereedschapskast. Wil je je gereedschap mee kunnen nemen? Berg dan je gereedschap op in een gereedschapskoffer.

Bekijk alle producten voor de inrichting van je werkplek | gereedschapskast | gereedschapskoffer

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de