Alternate
{banner image text}

Hozelock – Ontdek meer met de experts

Hozelock werd in 1959 in Haddenham, Engeland, opgericht. Met ruim een halve eeuw ervaring in de tuinsector weet Hozelock hoeveel voldoening tuinieren kan geven. Daarom wil het bedrijf tuiniers graag helpen het meeste uit hun tuin te halen.

Hozelock heeft een ruim assortiment aan producten die helpen met de bewatering van je tuin, het onderhouden van je vijver en het verder reinigen en schoonmaken in de tuin. Waar je ook naar op zoek bent, hier vind je het perfecte product voor in je tuin!

Bewatering

Tuinslangen

Zorg dat je tuin weer tot leven komt en je bloemen weer tot bloei komen met het bewateringsassortiment van Hozelock.

De tuinslangen zijn robuust voor dagelijks gebruik, flexibel om gemakkelijk water te geven en knikken niet. Hierdoor stopt de toevoer van water niet.

Met een slanghaspel berg je zonder gedoe de tuinslang op. Er zijn verschillende types slanghaspels. Een slangenwagen rijd je makkelijk de tuin in, terwijl je een muurhaspel aan de muur bevestigt.

De aansluitstukken zorgen voor een snelle en makkelijke verbinding tussen de kraan, tuinslang en accessoires. De kraanaansluitingen passen op verschillende kranen. Met een waterverdeler kan je meerdere slangen aansluiten op één buitenkraan.

Bekijk alle tuinslangen | slangenwagens | slanghaspels | accessoires

Sproeiers, spuiten en broezen

Met een sproeier geef je de tuin eenvoudig water. Ze kunnen verschillende vormen tuinen bewateren en kunnen in alle soorten tuinen worden gebruikt.

De spuitpistolen van Hozelock hebben een waterregeling, waardoor je tot 50% water kan besparen. De vergrendelbare trigger en zachte greep zorgen ervoor dat je comfortabel en probleemloos langdurig water kan geven. Voor het bewateren van een grotere afstand, omdat de planten bijvoorbeeld in hangende potten zitten, kan je gebruik maken van een lanssproeier.

Bekijk alle sproeiers | spuiten en broezen

Bewateringsoplossingen

Met een slimme bewateringsoplossing zorg je ervoor dat je planten voldoende water krijgen zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken.

Een bewateringspomp zuigt het water vanuit een verderop gelegen watervoorraad en gebruikt dit om je tuin of gazon te bewateren.

De Aquasolo is een heel eenvoudig systeem om potplanten tijdens je vakantie voldoende water te kunnen blijven geven. Je planten blijven tot wel 28 dagen van water voorzien.

Met het Easy Drip-systeem kan je planten in je tuin automatisch bewateren. Koppel je dit systeem aan een slimme controller, dan wordt je tuin automatisch bewaterd op het beste tijdstip voor de planten.

Bekijk alle besproeiingscomputers | pompen | druppelsystemen

Vijver

Hozelock heeft alles wat je nodig hebt voor het onderhoud en de decoratie van je vijver. Om de vijver goed te onderhouden, is een vijverpomp belangrijk. Vijverpompen zijn ideaal voor sier- en visvijvers. Ze voegen zuurstof aan een visvijver toe, wat erg belangrijk is voor de gezondheid van de vissen. De EasyClear-pompen van Hozelock zijn een combinatie van een vijverfilter met UVC-reiniger, een fonteinpomp en een waterval in één apparaat. Zo zorg je voor prachtig schoon en helder water in je vijver. Maak je vijver helemaal af met verlichting of andere accessoires van Hozelock.

Bekijk alle vijverpompen | vijvertoebehoren

Reinigen

Drukspuiten

Drukspuiten van Hozelock kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Met een drukspuit kan je eenvoudig water, insecticiden, pesticiden en meer verspreiden in je tuin. Het maakt het verdelgen van onkruid en het beschermen en voeden van planten een stuk eenvoudiger.

Bekijk alle drukspuiten | plantenspuiten

Onkruidbestrijding

Of we het nou leuk vinden of niet, onkruid maakt deel uit van tuinieren. Gelukkig heeft Hozelock producten ontwikkeld om het onkruid in de tuin snel en met weinig inspanning te verwijderen.

Het bestrijden van onkruid is zo voor elkaar met gebruik van een elektrische onkruidbestrijder. Door het onkruid enkele seconden bloot te stellen aan hitte sterft het af.

Bekijk alle onkruidbestrijdingen

Auto reiniging

Hozelock maakt het schoonmaken van je auto een stuk eenvoudiger. De autowasborstels hebben zachte borstelharen met doorstroomregeling, en zijn speciaal ontworpen om je auto met de minste inspanning zo schoon mogelijk te krijgen.

Bekijk alle auto reinigingen

Accessoires

Deze accessoires maken de bewatering van je tuin een stuk eenvoudiger. Sluit gemakkelijk de tuinslang en accessoires aan op een kraan met een aansluitstuk. De kraanaansluitingen passen op verschillende kranen. Met een waterverdeler kan je meerdere slangen aansluiten op één buitenkraan, waardoor je meer slangen tegelijkertijd kan gebruiken.

Bekijk alle slangstukken | aansluitstukken | kraanaansluitingen | waterverdelers

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de