Logitech

Logitech G expert in e-sport en gaming accessoires

Ben jij op zoek naar high-performance gaming gear? Logitech beschikt over een uitgebreid assortiment dat jij online kan kopen en dat voldoet aan de allerlaatste gaming trends. Ook is alle gaming gear van Logitech G gedetailleerd getest, waardoor je zeker kan zijn van de snelste gaming apparatuur zonder vertragingen. Zo heeft Logitech draadloze muizen, bluetooth muizen en gaming muizen die perfect zijn voor e-sport en lange gamesessies. Maar Logitech G heeft ook mechanische RGB-toetsenborden, draadloze headsets en controllers om van jouw e-sport- of gamesessie een succes te maken! Dus, waar wacht je op? Wil jij van jouw gamesessie een succes maken? Bekijk dan snel ons uitgebreide Logitech G assortiment.

Logitech G muizen Logitech G toetsenborden
Logitech G headsets Logitech G controllers
Logitech muizen Logitech toetsenborden
Logitech webcams Logitech PC-speakers Logitech headsets
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de