Logitech

Logitech, een plezier om mee te werken

Logitech is in 1981 opgericht in Apples, Zwitserland, en begon met het ontwikkelen van computermuizen, waar het al snel wereldleider mee werd. Door steeds nieuwe ontwerpen op de markt te brengen, wordt er steeds weer voldaan aan de behoeften van pc- en laptopgebruikers. Tegenwoordig houdt Logitech zich niet meer alleen met computermuizen bezig, maar heeft het bedrijf zijn expertise uitgebreid met een ruim aanbod van randapparatuur, zoals toetsenborden, webcams en speakers.

Logitech G, je ultieme gaming gear

Als je op zoek bent naar high-performance gaming gear, dan zit je met Logitech G goed. Zij bieden je namelijk een uitgebreid gaming assortiment aan, dat voldoet aan de laatste trends. Voor lange gamesessies, zoals bijvoorbeeld eSports, wil je natuurlijk de beste gaming artikelen hebben. Daarom worden alle gaming artikelen van Logitech uitgebreid getest, waardoor je zeker kunt zijn van de snelste gaming apparatuur, zonder vertragingen. Dus, waar wacht je op? Wil jij van jouw gamesessie een succes maken? Bekijk dan snel ons uitgebreide Logitech G assortiment.

Gaming muizen
ontworpen voor en door professionele gamers

Speel als de beste!

Met een onnauwkeurige gaming muis sta je natuurlijk al 1-0 achter. Daarom zorgt Logitech G ervoor dat de dpi-sensor ongelooflijke accuratesse, trackingsnelheid en consistentie levert. Hierdoor heb je meer controle over je game en ben je je tegenstander net een stap voor. Via de Logitech Gaming Software kunnen de macro’s naar jouw voorkeur worden geconfigureerd met aangepaste opdrachten.

Bekijk alle Logitech G gaming muizen
Gaming muizen
Gaming toetsenborden

Gaming toetsenborden
ontworpen om de strijd aan te gaan

Neem het heft in eigen handen

Breng je game naar een geheel nieuw niveau met de gaming toetsenborden van Logitech G. Dankzij de programmeerbare G-toetsen kun je jouw gaming toetsenbord naar eigen wens programmeren, zoals het aanpassen van functies en macro-opdrachten instellen via de Logitech Gaming Software. Met rollover voor meerdere toetsen en anti-ghosting kun je erop vertrouwen dat je gaming toetsenbord meerdere complexe opdrachten snel registreert. eSports-professionals over de hele wereld geven de voorkeur aan mechanische Logitech G-toetsenborden vanwege hun snelheid, consistentie en betrouwbaarheid.

Bekijk alle Logitech G gaming toetsenborden

Gaming controllers
Plug and Play

Logitech vliegsimulatie-apparatuur

Logitech vliegsimulatie-apparatuur

start je vliegavontuur

Bestuur met de vliegsimulatie-apparatuur een vliegtuig als een beginner of als een ervaren piloot. Doordat de apparatuur van Logitech G zo echt lijkt, is het net alsof je in een echt vliegtuig zit. Met de bevestigingsbeugels op de simulatiepanelen bepaal je zelf hoe de vluchtsimulatie-opstelling is.

Logitech G racesimulatie-apparatuur

Logitech G racesimulatie-apparatuur

vol gas met volledige controle

Met de geavanceerde racesimulatie-apparatuur van Logitech G bestuur je jouw sportwagen nauwkeurig en gecontroleerd. Met de Driving Force stuurwielen race jij je een weg naar het hoogste niveau. Geniet van de perfecte digitale race-ervaring.

Logitech G landbouwsimulatie apparatuur

Logitech G landbouwsimulatie apparatuur

het meest uitdagende agri-avontuur

Ben je klaar om tractors of andere landbouwvoertuigen te besturen en grote velden te bewerken? Bewerk het land of hijs de containers de lucht in met de landbouwsimulatie-apparatuur van Logitech G. Ervaar pure controle over zware machines zoals houtoogstmachines, kranen of tractoren.

Bekijk alle Logitech G gaming controllers
Gaming headsets

Gaming headsets
maak de ervaring compleet met stereo en surround sound

Met de headsets van Logitech G hoor je vijanden voordat je ze ziet en houd je je team op de hoogte met de kristalheldere microfoons. Met de ultralichte materialen kun je uren comfortabel door gamen. Laat je meeslepen door de realistische geluidseffecten, zonder afleiding van achtergrondgeluid. Zie en hoor de actie!

Bekijk alle Logitech G gaming headsets
Logitech
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de