Medaillekorting bij Alternate

Tijdens de winterspelen, die starten op 9 februari in Pyeongchang, kunnen we onze helden weer bewonderen. Al sinds 1924 kan er worden genoten van de mooiste sporten zoals bobsleeën, snowboarden en langlaufen. Wie wint dit jaar de gouden plak voor schaatsen, curling of ijshockey? Welke sporter maakt de verste sprong op de schans? Dit gaan we de komende tijd allemaal beleven.

Ook Alternate doet mee aan de winterspelen met mooie acties. Uit ons assortiment hebben wij ware kampioenen geselecteerd voor een medaille. Zo hebben wij onze topproducten bekroond met een gouden, zilveren of bronzen plak. Dit zijn productaanbiedingen die volgens ons wel een onderscheiding verdienen! Er zijn toppers te vinden voor in het huishouden, voor een gezellig avondje en voor een goede e-sports gamesessies. Haal de helden in huis en geniet van jouw eigen winterspelen!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de