10 goede redenen om een ALTERNATE-pc te kopen

#1

Jarenlange ervaring en kennis

Wij zijn specialisten wanneer het gaat om het bouwen van pc’s. Al meer dan 25 jaar configureren, bouwen en verzenden wij de ultieme droom-pc van onze klanten. Je kunt met recht zeggen: ALTERNATE is als pionier vanaf het begin betrokken geweest bij de productie van complete pc-systemen.

#2

Perfect afgestemde systemen

Passen componenten A en B überhaupt samen? Met onze ALTERNATE-pc’s hoef je je daar absoluut geen zorgen over te maken. Je kunt vertrouwen op onze experts, omdat zij altijd kiezen voor de perfecte interactie tussen op elkaar afgestemde componenten.

#3

Eigen assemblagedienst

„Made in Holland“: elk ALTERNATE-pc-systeem wordt geassembleerd in onze eigen pc-productiefaciliteit op ons hoofdkantoor in Tholen. Dit zorgt bovendien voor een constant hoge kwaliteit en een efficiënt productieproces.

#4

Geteste prestaties

Wij leveren uitsluitend kwalitatieve pc-systemen. Na de montage wordt iedere pc onderworpen aan een uitgebreide stresstest voordat wij hem naar de klant verzenden. Het motto hierbij is: better safe than sorry!

#5

Veilige verzending

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe pc onbeschadigd aankomt, zorgen wij voor speciale bescherming voor de meest kwetsbare componenten. Innovatieve schuimkussens beschermen bijvoorbeeld de grafische kaart en CPU-koeling. Ook worden al onze pc's uitsluitend verzekerd verzonden.

#6

3 jaar garantie

Mochten er zich, tegen de verwachting in, problemen voordoen, dan garanderen wij ondersteuning van onze eigen technische dienst. Onze professionals staan voor je klaar om een eventueel probleem zo snel mogelijk te verhelpen. ALTERNATE (Thunderstorm)-pc's hebben 3 jaar gegarandeerde garantie, zodat je lang onbezorgd plezier hebt van het nieuwe systeem.

#7

Aftersalesservice

Heb je nog vragen na het bestellen van je pc? Wij staan altijd voor je klaar! Je kunt ons bereiken via e-mail, sociale media en telefoon.

#8

Modulair uitbreidbaar

Je persoonlijke wensen kunnen veranderen. Daarom kunnen ALTERNATE-pc’s later ook worden geüpgraded of uitgebreid. Heb je meer grafische kracht nodig? Of wil je je pc juist uitbreiden met meer RGB? Dat is meestal geen probleem! Wij hebben onszelf ten doel gesteld dat je zo lang mogelijk van je pc moet kunnen genieten. Daarom zijn aanpassingen in de configuratie vaak mogelijk.

#9

Heb je nog meer redenen nodig om een ALTERNATE-pc aan te schaffen? Geen probleem!

Zie je een pc die je bevalt? Dan kun je hem direct bestellen! In de regel zijn alle ALTERNATE systemen uit voorraad leverbaar met een retourbeleid van 14 dagen. Ook bieden wij op alle ALTERNATE systemen gratis verzending. Wij spelen met onze systemen in op actuele trends en wensen. Doordat wij nauw samenwerken met leveranciers zoals, NVIDIA, AMD en Intel, kun je bovendien vaak profiteren van exclusieve promoties.

Bekijk alle Alternate systemen

#10

Heb je niet de droom pc kunnen vinden die bij jou past? Dat is geen probleem.

Met onze Pc-Builder heb je de mogelijkheid om je eigen ultieme pc samen te stellen. In deze handige tool kun je heel eenvoudig en met slechts een paar klikken een pc configureren die geheel compatibel is. Vervolgens kan onze professionele assemblagedienst deze pc voor jou bouwen.

Ga naar de Pc-Builder
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten