Skyscraper (Links) - Tuin-Klussen  voordeel
Skyscraper - Tuin-Klussen  voordeel Actie
Over ALTERNATE

Geschiedenis

Geschiedenis ALTERNATE Zeg je Alternate dan zeg je computers en hardware. En dat is niet voor niets. Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1992 in het Duitse Linden zit IT-hardware in ons DNA.
Alternate is sinds 1998 ook gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie en telt momenteel meer dan 100 medewerkers.
De afgelopen jaren is Alternate als online winkel uitgegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers én marktleider op het gebied van computerelektronica. Met onze webshop, eigen Alternate PC-lijn én assemblagedienst voor maatwerkoplossingen bieden we een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven.
Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid én groeiende met producten als huishoudelektronica, gereedschappen, tuinartikelen en speelgoed. Om in de toekomst nog verder te groeien en ontwikkelen is in 2016 een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor gebouwd in Tholen.
Tegenwoordig wordt er vanuit Duitsland, Nederland en België aan alle landen van Europa geleverd. Alternate is daarmee een van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in zijn branche.

Duurzaamheid

Alternate is zich ervan bewust dat bij economisch handelen altijd gevolgen zijn voor natuur en milieu. Wij vinden het dus als geen ander belangrijk om verantwoordelijk te handelen en rekening te houden met het milieu. Wij zijn van mening dat elke kleine verbetering in processen voor duurzaamheid aandacht verdient, om zo naar een groter geheel toe te kunnen werken. De constante verbetering van alle bedrijfsprocessen die bijdragen aan duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Meer informatie

Werken bij Alternate

Met elkaar samenwerken en plezier hebben in je werk is de sleutel tot succes, daar zijn we bij Alternate van overtuigd. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor het succes van Alternate Nederland.
Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en getalenteerde collega’s die een passie hebben voor de retailbranche. Voor een overzicht van de meest actuele vacatures en uitleg over het sollicitatie- proces kijk je op www.werkenbijalternate.nl.

Alternate in Europa

Feiten:
• Opgericht in 1992 in Duitsland
• Ruim 1.200 medewerkers
• Vestigingen in Duitsland, Nederland en België
• Webshops voor Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Spanje, Polen, Frankrijk, Denemarken, Italië en Zwitserland
• Verzending van circa 15.000 pakketten per dag

Kantoor locaties

Alternate Nederland
Marconiweg 1, 4691 SV Tholen

Alternate Duitsland
Philipp-Reis-Str. 2-3, D-35440 Linden

Alternate België
Oeyvaersbosch 16- 18, 2630 AartselaarAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten