AMD-processoren: het hart van je computer.

Werken, gamen of een video bewerken, met een AMD-processor kan het allemaal. Hoe snel jij deze werkzaamheden kunt uitvoeren is onder andere afhankelijk van de processor die in je systeem zit. De processor, ook wel CPU genoemd, is verantwoordelijk voor de rekenkracht van je computer en is dus eigenlijk het hart van je pc. Moet je veel werkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren? Dan is een AMD-processor een goede keus. Doordat ze vaak over meerdere cores en threads beschikken, kun je vloeiend meerdere taken tegelijk doen. Voordat je een processor aanschaft is het aan te raden jezelf de volgende vraag te stellen: "Waar ga ik mijn computer voor gebruiken?" Op basis van het antwoord hierop bepaal je welke processor het meest geschikt is voor jouw pc-systeem. Met AMD-processoren kun je in ieder geval uitgaan van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Foto's en video's bewerken

Heb je mooie video's en foto's gemaakt en wil je deze bewerken in een video- en fotoprogramma? Dan heb je daar een processor voor nodig die wat sterker is. Deze vind je in de AMD Ryzen 5, 7, 9 en Threadripper series.

Gamen

Als gamer wil je natuurlijk het beste uit je games halen. Voor elke game zijn er andere systeemvereisten die mede bepalen hoe krachtig jouw processor moet zijn. Met een AMD Ryzen 5 kun je al gamen, maar als je games op de allerhoogste kwaliteit wilt spelen, dan raden we een sterke en krachtigere processor uit de AMD Ryzen 9, Ryzen 7 en AMD Ryzen Threadripper series aan.

Basisgebruik

Voor simpele taken, zoals surfen op het internet, e-mailen of tekstverwerken, is elke AMD processor geschikt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een AMD Ryzen 3 processor.

Breng je games tot leven met AMD Radeon RX grafische kaarten

AMD Radeon videokaarten zijn ontworpen voor gamers. Voor een vloeiende gameplay en om games optimaal te kunnen beleven is een videokaart erg belangrijk. De videokaart, ook wel bekend als grafische kaart, verzorgt de communicatie tussen jouw pc en het beeldscherm. Om de nieuwste games op hoge resolutie te spelen, heb je een krachtige videokaart nodig. Ervaar het nu zelf en geniet van het kleinste detail, ervaar levensechte explosies en laat je helemaal meeslepen door spannende actiemomenten tijdens je VR- of AAA-game met de grafische kaarten van AMD. Voor die-hard gamers die het beste van het beste willen en games willen spelen op ultra-settings (4K, smooth 1440p) raden we een GPU aan uit de Radeon RX 7000 series.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten