Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
LEGO

Bontempi

In 2017 bestaat Bontempi alweer 80 jaar. Het bedrijf staat bekend om de vele instrumenten, gemaakt voor zowel amateurs als professionals. Hiernaast is er ook een groot gedeelte bedoeld als speelgoed voor kinderen, zodat ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken met eigen muziek. Bontempi heeft hierdoor een heel breed assortiment, met onder andere: gitaren, blaasinstrumenten en keyboards. De meeste van deze instrumenten worden geproduceerd in Italiƫ.

Bontempi

In 2017 bestaat Bontempi alweer 80 jaar. Het bedrijf staat bekend om de vele instrumenten, gemaakt voor zowel amateurs als professionals. Hiernaast is er ook een groot gedeelte bedoeld als speelgoed voor kinderen, zodat ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken met eigen muziek. Bontempi heeft hierdoor een heel breed assortiment, met onder andere: gitaren, blaasinstrumenten en keyboards. De meeste van deze instrumenten worden geproduceerd in Italië.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de