Brennenstuhl online kopen

Stage Placeholder

Brennenstuhl – kwaliteit en ervaring voor meer dan 60 jaar. Verlengsnoeren, stekkerblokken, kabeltrommels en meer.

Brennenstuhl is een bekend merk dat hoogwaardige elektrische producten en accessoires produceert en verkoopt voor zowel de professionele als de doe-het-zelfmarkt. Het bedrijf is in 1958 in Duitsland opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkende producent van hoogwaardige elektrische apparatuur.

Brennenstuhl biedt een breed assortiment aan producten, zoals verlengsnoeren, kabelhaspels, stekkerdozen, overspanningsbeveiliging, schakelklokken en verlichting. De producten van Brennenstuhl zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid. Ze zijn geschikt voor zowel professionele gebruikers als doe-het-zelvers. De verlengsnoeren en kabelhaspels zijn een paar van de meest populaire producten van Brennenstuhl en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en configuraties. De stekkerdozen zijn onder andere voorzien van een overspanningsbeveiliging en master/slave-stekkerdozen.

Of je nu op zoek bent naar stekkerdozen of verlichting, Brennenstuhl biedt het allemaal voor een betaalbare prijs. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod Brennenstuhl-producten in onze webshop.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten