Cherry header

CHERRY – Wereldleider in switches

CHERRY werd in 1953 opgericht in Highland Park in de Verenigde Staten. Sinds 1979 zit het hoofdkantoor in Duitsland.

Het bedrijf is wereldleider in switches voor toetsenborden. CHERRY MX-switches zijn al lange tijd dé benchmark voor de industrie. Behalve switches produceert CHERRY ook gaming toetsenborden, gaming muizen en zakelijke producten.

Ontdek alles van CHERRY

CHERRY MX Red-switches

Toetsenborden met MX Red-switches zijn bij een breed publiek geliefd. Deze switches typen lichter en geven geen feedback. Omdat het snelle switches zijn, zijn ze vooral populair bij FPS- en MMO-gamers

Ontdek de toetsenborden

CHERRY MX Brown-switches

MX Brown-switches combineren een lichte en voelbare klik zonder geluid met een lichte aanslag en weinig feedback. Deze switch is met name populair bij gebruikers die hun toetsenbord intensief en langdurig willen kunnen gebruiken voor zowel gamen als typen.

Ontdek de toetsenborden

CHERRY MX Silver-switches

De MX Silver-switches, ook bekend als MX Speed-switches, voelen hetzelfde aan als de MX Red-switches. Ze hebben een extreem korte reactietijd, zijn zeer nauwkeurig en geven geen hoorbare feedback. Hierdoor maken ze een stuk minder geluid dan de MX-Red switches.

Ontdek de toetsenborden

CHERRY gaming toetsenborden

Met de MX Board-gaming toetsenborden heb je een geweldige speelervaring. Met de instelbare RGB-verlichting heb je een keuze uit 16 miljoen kleuren. Kies voor het toetsenbord met de switch die jij het fijnste vindt en stel het toetsenbord verder naar je eigen voorkeur in.

Ontdek de toetsenborden

CHERRY-gaming muizen

De CHERRY MC-gaming muizen pas je aan jouw eisen aan. Met de instelbare knoppen, RGB-verlichting en snelle toegang tot de CHERRY-software is het maken van aanpassingen eenvoudig. Zo zijn deze muizen niet alleen geschikt voor gamen, maar ook voor werk.

Ontdek de muizen

Zakelijke producten van CHERRY

Betrouwbaar, duurzaam en met een ergonomisch ontwerp: met deze toetsenborden en muizen werk je altijd en overal comfortabel en efficiënt. Met een businessdesktopset haal je een toetsenbord en muis in huis en kan je direct aan de slag.

Bekijk het aanbod


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten