Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
<!-- unknown -->

Creative is groots in digital entertainment

Ben je op zoek naar hoogwaardige multimediaproducten? Creative is sinds 1981 expert in digital entertainment.

Vooral op het gebied van geluid hebben ze je veel te bieden. Hun geluidskaarten zorgen ervoor dat jij je game, favoriete film of muziek nog intenser beleeft.

Daarnaast hebben ze natuurlijk ook (draadloze) speakers. Deze transformeren jouw gameroom tot een absolute must have voor iedere gamer. Wil jij een optimale geluidsbeleving, maar zitten anderen hier niet op te wachten? Geen probleem! De Creative headsets bieden hiervoor de ideale uitkomst. Zo zorgt Creative voor een passende geluidsoplossing voor iedere situatie.


Behalve geluidsproducten heeft Creative ook webcams en aanverwante artikelen in het assortiment. Benieuwd welke producten dat zijn? Ontdek het op onze Creative pagina:

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de