Switch The World - met een professioneel mechanische toetsenbord van Ducky

Ducky is opgericht in 2008 en gevestigd in Taiwan. Deze leverancier van mechanische toetsenborden staat vanaf het begin bekend om de zeer hoge eisen die dit bedrijf stelt aan zijn toetsenborden. Binnen de wereld van de mechanische toetsenborden wordt Ducky dan ook gezien als een van de topleveranciers. Dit merk focust zich vooral op innovatie, prestatiegerichtheid en een robuuste bouw van mechanische toetsenborden.

Alles van Ducky

Switches

Een mechanisch toetsenbord biedt vele voordelen tegenover een normale toetsenbord met rubberdome switches. Denk hierbij aan een langere levensduur van 50 miljoen toetsaanslagen (per toets), een snellere toetsregistratie, anti-ghosting, een stabielere bouw en diverse types switches zoals: tactile, linear en clicky.

Keycaps

Ziet je toetsenbord er momenteel saai uit en is het toe aan een kleurrijke of juist een meer minimalistische look? Dan kan je zelf eenvoudig je complete toetsenbord veranderen met de custom-keycaps van Ducky. Of je nu zin hebt om je gehele Ducky-toetsenbord een nieuw kleurtje te geven of dat je alleen bepaalde toetsen wilt vervangen, alles is mogelijk met de Duckey-keycaps in talrijke kleurencombinaties. De keycap-sets van Ducky passen op alle qwerty-Ducky-toetsenborden en andere toetsenborden met Cherry-switches.

Ontdek alle Ducky keycaps

Gaming toetsenborden

Ben je op zoek naar een mechanisch toetsenbord dat net wat meer flair heeft dan een gewoon toetsenbord? Dan biedt Ducky jou een enorm assortiment aan limited editions. Deze mechanische toetsenborden zijn uitgevoerd in diverse artistieke stijlen. Dus upgrade je huidige toetsenbord met een gelimiteerd Ducky-toetsenbord en creëer je eigen unieke set-up!

Ontdek alle Ducky gaming toetsenborden

Gaming muizen

Bij het gamen hoort uiteraard ook een goed functionerende muis met een uitstekende precisie. De Ducky Feather-gamingmuis heeft een lichte bouwstructuur waardoor je hem amper voelt. Dankzij het symmetrische design is deze muis geschikt voor zowel links- als rechtshandige mensen.

Ontdek alle Ducky gaming toetsenborden


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten