Einhell-logo

Einhell maakt het mogelijk

Van accuboormachines tot elektrische grasmaaiers: Einhell ontwikkelt modern kwaliteitsgereedschap voor doe-het-zelvers, tuinwerkzaamheden en semiprofessionals. Het brede assortiment bestaat uit machines die kunnen worden gebruikt in en om het huis, in de tuin of op de werkplaats. Naast de betrouwbare kwaliteit, uitgebreide service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat Einhell voor vrijheid, eenvoud, veiligheid en vreugde bij het werken aan je eigen projecten.

Ontdek alles van Einhell

Tools

Alles wat de doe-het-zelver op zijn wenslijst heeft staan

Boor- en schroefmachines

De basis van een gereedschapskist begint vaak bij boor- en schroefmachines. Of je nu op zoek bent naar een accuboormachine voor toepassingen in en om het huis, een krachtige boorhamer voor dagelijks gebruik of een schroefmachine voor het vastschroeven van meubels, de Einhell-accuboor- en schroefmachines zijn er in veel verschillende soorten en maten, en zijn geschikt voor diverse klussen. Dankzij het Power X-Change-accusysteem is de voeding van een Einhell draadloze accuboor-/schroefmachine volledig geregeld. Alle accu's, laders en machines uit de Power X-change-productlijn zijn ook nog eens compatibel met elkaar. Als je in het bezit bent van een Power X-Change-accu hoef je namelijk nooit meer een hele set aan te schaffen, enkel een losse machine naar keuze is in dit geval voldoende.

Ontdek alle boormachines

Zaagmachines

Einhell heeft een breed assortiment zaagmachines. Hier vind je verschillende types van topkwaliteit, zoals cirkelzagen, radiaalzagen, decoupeerzagen, afkortzagen, tegelzagen en figuurzagen. Het is belangrijk dat je de juiste zaagmachine vindt bij de klus die je wil uitvoeren. Decoupeerzagen werken in combinatie met het juiste zaagblad heel nauwkeurig als je hout of kunststof wil zagen. Handcirkelzagen kun je gebruiken voor het maken van rechte of versteksneden. Wil je maximale flexibiliteit, dan kun je kiezen voor een reciprozaag. Deze zaagmachine kan vele materialen doorzagen: van metaal tot hout, kunststof, gipsplaat, steen en tegels. Bij Einhell vind je de juiste zaagmachine voor elke toepassing.

Ontdek alle zaagmachines

Schuurmachines

Einhell biedt betrouwbare schuurmachines voor elke klus. Zo vind je precies de juiste machine die je nodig hebt voor je klus of project. Einhell heeft onder andere bandschuurmachines, deltaschuurmachines, multischuurmachines en vlakschuurmachines. Voor elke klus gebruik je een andere soort schuurmachine. Voor de zware klussen kun je de Einhell-vlakschuurmachine en de bandschuurmachine uitstekend gebruiken. Heb je een schuurmachine nodig voor veel verschillende soorten klussen? Dan kun je kiezen voor de perfecte allrounder, de multischuurmachine. Als je in het bezit bent van een Power X-change-accu hoef je nooit meer een hele schuurmachineset aan te schaffen, enkel een losse schuurmachine naar keuze.

Ontdek alle schuurmachines

Tuin

Tuinmachines van Einhell: wat wil een tuinliefhebber nog meer?

Bladblazers & bladzuigers

De Einhell-bladblazers en -bladzuigers kun je het hele jaar door inzetten bij een breed scala aan werkzaamheden in de tuin of het park. Gebruik de elektrische bladblazers bijvoorbeeld om je tuin en oprit schoon te maken. Je kunt alles op één hoop blazen en in één keer opruimen in plaats van alles bij elkaar te vegen of harken. Met de zuigfunctie kun je de bladeren opzuigen en dankzij de geïntegreerde hakselfunctie vermalen, hierdoor nemen ze minder plek in in de opvangzak én in de afvalcontainer. Voor de zwaardere klussen en grote tuinen en parken kun je kiezen voor een Einhell-bladblazer op benzine. Als je al in het bezit bent van gereedschap uit de Power X-change-productlijn, dan kun je kiezen voor een bladblazer of bladzuiger uit deze serie. Zo kun je namelijk gebruik maken van dezelfde accu’s en laders, en kun je geld besparen.

Ontdek alle bladblazers en bladzuigers

Grasmaaiers & grastrimmers

Van kleine tuinen tot grote percelen: je maait je gras perfect met de Einhell-grasmaaiers. Einhell heeft onder andere grastrimmers, kooimesmaaiers, accugrasmaaiers, elektrische grasmaaiers en benzinegrasmaaiers. De elektrische grasmaaiers zijn licht in gewicht en stil in gebruik. Heb je een klein tot gemiddeld oppervlak? Dan is de elektrische maaier het meest geschikt. Heb je meer bereik nodig? Dan kun je het beste kiezen voor een benzinegrasmaaier. De accugrasmaaiers combineren het beste van beide machines en werken op de Power X-Change-accu’s. Met een Einhell-grastrimmer kun je eenvoudig en nauwkeurig overtollig gras, fijne maai restanten en onbereikbaar onkruid verwijderen. Met de kooimesmaaiers kun je je gazon handmatig bijwerken, daardom zijn deze geschikt voor kleine oppervlakken.

Ontdek alle Grastrimmers en Grasmaaiers

Heggenscharen

Geef je haag een nieuwe, frisse aanblik met de heggenscharen van Einhell. Afhankelijk van de plantensoort en de toepassing kun je kiezen uit benzineheggenscharen, accuheggenscharen, elektrische heggenscharen en telescopische heggenscharen. Met een heggenschaar op benzine heb je veel vermogen en kun je zeer houtachtige hagen gemakkelijk snoeien. De elektrische heggenscharen bieden meer comfort en een eenvoudige manier van werken. Met de accuheggenscharen uit de Power X-Change-productlijn heb je veel bewegingsvrijheid én hoge prestaties. Als je hogere hagen en struiken wil onderhouden, is er de telescopische heggenschaar. Deze zijn verstelbaar in hoogte, waardoor je met gemak hoge hagen en hogere delen van bomen kunt bereiken.

Ontdek alle heggenscharen

Verticuteer machines

De Einhell-verticuteermachines geven je gazon de frisse lucht die het nodig heeft. Einhell heeft verticuteermachines van hoge kwaliteit en combimodellen die ook een beluchtingsfunctie hebben. Een verticuteermachine maakt je gazon schoon, verwijdert mos en onkruid, zorgt dat je gazon weer kan ademen en houdt je gazon daarnaast ook gezond. Met verticuteren creëer je ruimte voor sterke stengels, waardoor het gras vrijheid krijgt om te groeien.

Ontdek alle verticuteer machines

Lucht & automotive

Compressoren

Einhell heeft een ruime keuze aan compressoren. Compressoren noemen we pneumatisch gereedschap, net zoals nietmachines, slijpmachines en schuurmachines. Je kunt een compressor onder andere gebruiken voor het oppompen van banden en luchtbedden, reinigen, aanbrengen van verf of voor het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden. Naast normale compressoren vind je ook compressoren zonder een ketel of compressoren die werken met het Einhell Power X-Change-systeem in het assortiment. Daarnaast heeft Einhell accessoires/toebehoren voor de compressoren.

Ontdek alle compressoren

Automotive

Einhell heeft een breed assortiment met veelzijdige machines voor je auto. Wil je dat je auto weer glanst? Behandel dan nu de lak van je auto met een Einhell-poets-/polijstmachine. Wil je je banden vervangen? Dan is het zeker de moeite waard om een kwalitatieve slagmoersleutel aan te schaffen. Bij bepaalde automerken is het bekend dat de accu snel leeg raakt. In dit geval is het aan te raden om een acculader achter de hand te hebben. De Einhell-acculaders zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een optimaal gebruik. Daarnaast heeft Einhell ook accustarters/starthulpen en startkabels in het automotive assortiment.

Ontdek alle Slagmoersleutels | Poetsmachines

Werkplaats

Nat en droogzuigers

Stof, modder en water: de nat-/droogzuigers van Einhell zuigen het allemaal op. Je kunt de nat-/droogzuigers overal gebruiken: in de werkplaats, in en om het huis, in de tuin of voor het schoonmaken van je auto. Daarnaast kun je met de nat-/droogzuigers van Einhell aan het einde van het zomerseizoen je zwembad leegzuigen, ideaal! Met de extra blaasfunctie zijn ook moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken en gaten, geen probleem voor de Einhell-nat-/droogzuigers. Binnen het assortiment vind je reguliere nat-/droogzuigers en een kruimelzuiger. Uiteraard zijn er ook stofzuigers die deel uitmaken van het Power X-change-accusysteem, waardoor je nog meer vrijheid hebt.

Ontdek alle nat en droogzuigers

Stationaire zaagmachines

De stationaire zaagmachines van Einhell zijn toonaangevend op het gebied van zaagmachines. De solide en vooral veilige standvoeten zorgen voor precisie en snelheidsvoordelen ten opzichte van mobiele zaagmachines. Voor de klussers die vaak grove materialen moeten zagen, is het aan te raden om een van de Einhell-zaagtafels of -lintzagen uit te proberen. Als je wat fijnere werkzaamheden moet uitvoeren, is een Einhell-figuurzaag een geschikte keuze. Als je geregeld in verstek moet zagen, dan zijn de radiale kap- en verstekzagen de perfecte oplossing.

Ontdek alle tafelzagen

Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan honderd verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Bekijk alle Tools | Tuin | Solo-machines | Sets | Meer machines | Accu’s en laders |

Voordelen:

  • Geschikt voor iedere machine uit de Power X-change lijn, van grasmaaiers tot boorhamers

  • Geen schade meer aan je machines door kapotte accu’s

  • Milieuvriendelijk en duurzame technologie

  • De accu’s zijn individueel te gebruiken en uit te breiden

  • Geen stroomkabels meer, volledige vrijheid

  • 1 1 accu garantie, bij registratie heb je 2 jaar garantie op je accu

  • 10 jaar compatibiliteitsgarantie, je hebt de garantie dat je de accu 10 jaar kunt gebruiken in een machine, de aansluiting veranderd niet

  • De Power X-Change accu’s zijn even krachtig als stroom en in veel gevallen ook even krachtig als benzine machines

Productgarantie

Garantieverlenging tot 3 jaar

Registreer je nieuwe Einhell product binnen 30 dagen na de aankoop en profiteer van de garantieverlenging.

Verleng nu je garantie

Accugarantie

Garantieverlenging tot 2 jaar

Registreer je nieuwe Einhell Power X-Change accu binnen 30 dagen na de aankoop en profiteer van de garantieverlenging.

Verleng nu je garantie

10 jaar

Compatibiliteitsgarantie

Bij alle Power X-Change accu’s en machines heb je de garantie dat je je accu en/of machine 10 jaar kunt gebruiken. De aansluiting veranderd namelijk niet.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten