Skyscraper - GameForce 2023 aankondiging
{banner image text}

Epson: exceed your vision

Voor Epson begon het allemaal met de tijd, letterlijk. Daiwo Koygo Ltd., later bekend als Seiko, werd in 1942 opgericht als een kleine horlogefabriek. In 1964 werd Seiko verkozen tot officiële tijdwaarnemer van de Olympische Spelen, waarbij het bedrijf de resultaten van de atleten vastlegde en afdrukte. Voor Epson was het afdrukken van de resultaten de inspiratiebron om printers te ontwikkelen en in 1968 introduceerde het de eerste elektronische printer (EP). Op de EP volgde al snel de EP-101 (de eerste commerciële printer, de kleinste ter wereld en de 'zoon' van de EP). EP and son was een feit; de naam Epson was geboren.

Door te blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe technologieën is Epson altijd in staat geweest innoverende producten op de markt te brengen. Tegenwoordig bestaat het assortiment ook niet meer alleen uit printers, maar voert het bedrijf onder andere ook scanners en beamers, voor zowel de consument als de zakelijke markt.

Epson WorkForce Pro printers: maak de overstap naar zakelijke inkjetprinters

Inkjetprinters alleen voor thuis is verleden tijd! Epson heeft met de WorkForce Pro een ideale inkjetprinter ontwikkeld die geschikt is voor zowel thuisgebruik als voor zakelijke toepassingen. Door het optimaliseren van zijn unieke piëzo-printkoptechnologie is de PrecisionCore-printkoptechnologie tot stand gekomen en is deze toegepast in de WorkForce Pro printers. Dankzij deze technologie produceren de inkjetprinters minder afval, zijn ze stiller in gebruik en verbruiken ze minder energie ten opzichte van laserprinters, waardoor ze beter zijn voor het milieu.

Bekijk alle WorkForce Pro printers

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten

Ontdek hoe jouw bedrijf met deze printers geld kan besparen, de productiviteit kan verhogen en het energieverbruik kan verminderen.

Bekijk alle WorkForce Pro printers

De Epson all-in-one: alles in één apparaat

De Epson all-in-one printers zijn multifunctioneel. Hiermee kun je niet alleen hoogwaardige afdrukken maken van je foto’s, maar ook kopieën maken van je documenten of je foto’s van vroeger als bestand op je computer zetten door ze in te scannen. Heeft de all-in-one printer ook een WiFi-verbinding? Dan kun je eenvoudig vanaf elk mobiele apparaat je favoriete foto’s draadloos afdrukken.

Bekijk alle Epson all-in-one printers

Epson EcoTank: de betaalbare afdrukoplossing

Inktcartridges vervangen is niet goedkoop, dat weten we allemaal. Maar het vervangen van inktcartridges is nu voorbij met de Epson EcoTank printers! Door het unieke inktreservoirsysteem met een hoge capaciteit hoef je de inktpatronen van de EcoTank niet meer te vervangen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het aanvullen van de reservoirs met Epson inktflessen. Je kunt tot wel duizenden pagina's afdrukken met de meegeleverde inkt. Wanneer de inkt opraakt, zijn er inktflessen beschikbaar tegen een betaalbare prijs.

Dit is natuurlijk niet het enige voordeel van Ecotank printers. Zo heb je ook de mogelijkheid om draadloos te printen vanaf elke locatie met de handige Epson apps, maar ook dubbelzijdig af te drukken, kopiëren en scannen.

Bekijk de Epson EcoTank printers

Wil je zien hoe je deze inktreservoirs kunt aanvullen?

Epson Beamers: een presentatie op de zaak of de ultieme thuisbioscoop ervaring

Epson beamers zijn er voor thuisgebruik en voor zakelijke toepassingen. Want waarom thuis genoegen nemen met een 55-inch tv, terwijl je ook een film kunt kijken of gamen met een beeld tot 300 inch (762 cm)? De Super Resolution-technologie van Epson zorgt ervoor dat het beeld scherp en helder is. Dankzij de frame-interpolatietechnologie worden er nieuwe frames ingevoegd om te zorgen dat actiemomenten vloeiender verlopen en beeldvertraging wordt beperkt.

Tijdens een vergadering kun je via een projector snel informatie delen waarbij iedereen goed de content kan lezen. Door de verschillende beeldtechnologieën kun je verzekerd zijn van een helder en scherp beeld, en heb je snel en eenvoudig toegang tot een tal van handige functies, zoals split screen.

Bekijk de Epson beamers
Epson beamer

Wil je van je huiskamer een ultieme thuisbioscoop maken?

Epson scanners

Heb je documenten of oude foto’s die je naar iemand wilt e-mailen of op de computer wilt opslaan? Dan is een scanner de oplossing! Met een flatbedscanner kun je deze documenten of foto’s eenvoudig en snel inscannen en opslaan op de computer.

Heb je als zakelijke gebruiker veel documenten om in te scannen? Dan is een documentenscanner een goede optie voor op kantoor. Documentenscanners beschikken vaak over een automatische documentinvoer, zodat je meerdere pagina’s tegelijkertijd kunt inscannen. Door de hoge snelheid verhoog je de productiviteit en door de netwerkfunctionaliteit worden documenten naar de juiste bestemming gestuurd.

Bekijk de Epson scanners

Epson inkt & paper: haal het beste uit je printer

Of je nu een tekstdocument op kantoor wilt afdrukken of simpelweg alles uit je familiefoto's wilt halen. Til je afdrukken naar een hoger niveau met Epson inktpatronen en verbruiksmateriaal, die hoogwaardige printkwaliteiten leveren met heldere, vlekkeloze teksten en levendige afbeeldingen.

Bekijk het aanbod


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten