Maak je huis slimmer met FIBARO

FIBARO-apparaten creëren een uitgebreid systeem dat is aangepast aan de functie van de ruimtes en de behoeften van de bewoners.

Bekijk alles van Fibaro
Raamsensoren
Bekijk het aanbod ▸
Overstromingssensoren
Bekijk het aanbod ▸
Rooksensoren
Bekijk het aanbod ▸
Thermostaten
Bekijk het aanbod ▸
Deursensoren
Bekijk het aanbod ▸
Bewegingssensoren
Bekijk het aanbod ▸

Jouw gegevens, altijd veilig

Bij FIBARO weten ze wat belangrijk is. De toegang tot je huis en je gegevens zijn steeds op het hoogste niveau beveiligd - met WAF- en Anti-DDoS-systemen, gecodeerde communicatie met behulp van TLS en wachtwoorden met bcrypt.

Plug & Play

Het FIBARO-systeem is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De plug & play-apparaten zijn meteen na het uitpakken en het afronden van de snelle eerste configuratie klaar voor gebruik.

Stembesturing

FIBARO is compatibel met de meeste spraakbesturingstechnologieën. Zeg gewoon wat je wil en jouw verzoek wordt uitgevoerd.

Externe toegang vanaf elke locatie

Check de status van je toestellen en controleer je huis van overal ter wereld. Een internetverbinding is het enige wat je nodig hebt om je huis in de gaten te houden.

Kom thuis tot rust

FIBARO zorgt voor je veiligheid en beschermt tegen de gevolgen van brand, overstroming of inbraak. Bovendien maakt het het dagelijks leven voor ouderen, kinderen en mensen met beperkte mobiliteit gemakkelijker.

Bespaar energie

Met FIBARO kan je het elektriciteitsverbruik van huishoudelijke apparaten meten. Zo kan je eenvoudig de apparaten opsporen die verantwoordelijk zijn voor je hoge energierekeningen. Je kan het systeem ook zo programmeren dat het je automatisch helpt de hoogste besparing te behalen.

Dromen worden werkelijkheid

Gun jezelf een eenvoudiger en comfortabeler leven met FIBARO. Eindelijk heb je tijd voor de dingen die er écht toe doen.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten