Skyscraper - EK campagne
Skyscraper-Vaderdag

Groene vingers met GARDENA

Het merk GARDENA is in 1961 opgericht in Ulm (Duitsland) en uitgegroeid tot een van 's werelds grootste marktleiders op het gebied van tuingereedschap. GARDENA biedt een compleet assortiment aan benodigdheden voor tuinverzorging, namelijk: besproeiingssystemen, pompen, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap en tuinartikelen voor bodembewerking. Voor de ontwikkeling van nieuwe GARDENA-producten staan innovatie en kwaliteit centraal. Dit betekent dat alle artikelen een lange levensduur hebben en comfortabel zijn in gebruik.

18V POWER FOR ALL

De POWER FOR ALL ALLIANCE is één van de grootste merkoverschrijdende 18V-batterijsystemen van toonaangevende fabrikanten wereldwijd en biedt oplossingen voor het hele huis en tuin. De visie van Gardena is om gebruikers ÉÉN batterij te bieden die voor alle gebruikssituaties in en om het huis kan worden gebruikt.

Ontdek alles van 18V POWER FOR ALL

WATERWERELD

Tuinslangen

De slangen van GARDENA brengen niet alleen water van de kraan naar je planten en gazon, ze maken tevens deel uit van een mobiele irrigatie-oplossing waarbij alles in elkaar past. Dankzij het innovatieve Power Grip-profiel heb je gegarandeerd een perfecte en stevige passing tussen de slang en de onderdelen van het Original GARDENA System. GARDENA-slangen zijn uv-bestendig en vrij van ftalaten en zware metalen. Alle tuinslangen van GARDENA hebben 30 jaar garantie.

Ontdek alle tuinslangen

Slanghouders

GARDENA slanghouders bieden eenvoudige oplossingen voor maximaal gebruiksgemak. Met hun modellen is je tuinslang altijd netjes opgerold en klaar voor gebruik, of je nu water nodig hebt voor je tuin, terras, balkon of zelfs onderweg.

Ontdek alle Slangwagens | Slanghouders

Pompen

GARDENA, is Europa's toonaangevende merk van hoogwaardige pompproducten voor drainage, irrigatie of huishoudelijk gebruik. Deze krachtige pompen zijn precies de juiste keuze als hulp in huis en tuin. Het moderne en gebruiksgerichte ontwerp en de uitstekende prestaties zullen indruk op je maken. Al deze voordelen en meer maken deze pompen tot de ideale apparaten.

Ontdek alle Pompen

Spuiten en broezen

GARDENA heeft sproeiers met een afstelbare waterstraal. Deze zijn uitermate geschikt voor bloemen, kwetsbare planten en potplanten. Voor schoonmaakklussen zijn er de spuitmonden met een traploos afstelbare waterstraal. Alle spuitmonden, sproeiers en broezen zijn vorstbestendig en hebben 5 jaar garantie. De handgrepen zijn afstelbaar en te bedienen met één hand.

Bekijk alle spuiten en broezen

Sproeiers en besturingssystemen

Besproeiing voor iedere tuin! Of het nu gaat om grote of kleine oppervlakken, GARDENA biedt de ideale sproeier voor iedere tuin en ieder gazon. Met een besproeiingscomputer kun je de tuin automatisch laten bewateren, waardoor je het hele jaar door geniet van een perfect onderhouden tuin.

Bekijk alle sproeiers | sproeibesturingen

GARDENA Smart System - De slimme manier van tuinieren

Het is sinds 2016 mogelijk om je tuin geheel automatisch te onderhouden, zodat jij optimaal kunt genieten in je goed verzorgde tuin. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een eenmalige installatie. Je huis voorzien van hergebruikt water met de nieuwe smartpompen, je gazon laten maaien door de robotmaaiers of je tuin besproeien met de besproeiingscomputers: het is allemaal mogelijk. Ga genieten van je extra vrije tijd en laat je tuin onderhouden door de kwalitatieve smartartikelen en -systemen van GARDENA.

Ontdek hier meer over Gardena Smart System

GAZONONDERHOUD

Grasmaaiers

De juiste gazonmaaier voor elk gazon. De grootste beslissing die je met betrekking tot jouw gazon zult maken, is welke gazonmaaier je moet aanschaffen. Regelmatig maaien draagt bij aan een goed uitziend en gezond gazon. Dit kan op comfortabele wijze met behulp van een van de roterende gazonmaaiers. Als je een perfect gemaaid Engels gazon voor ogen hebt, dan kun je een van de kooimesmaaiers overwegen. De meest comfortabele manier om een gazon te maaien, is met behulp van een robotmaaier.

Bekijk alle grasmaaiers

Gazontrimmers

Op plaatsen waar gazonmaaiers niet kunnen komen, nemen trimmers het over. Er is een geschikte trimmer voor iedere tuin - klein, middelgroot, groot of overwoekerd. Het trimmerassortiment van GARDENA biedt verschillende trimmers voor alle individuele wensen. De trimmerkoppen zijn voorzien van intuïtieve bediening. Druk eenvoudig op de knop om de kop te kantelen voor verticaal kanten bijwerken of andere werkzaamheden in de tuin.

Bekijk alle gazontrimmers

Verticuteermachines

Effectief verwijderen van mos om je gazon weer te laten ademen: een aantrekkelijk ontwerp, een optimale manoeuvreerbaarheid en genoeg vermogen voor het efficiënt revitaliseren van jouw gazon.

Bekijk alle verticuteerders

BOMEN EN STRUIKEN

Heggenscharen

Keurig gesnoeide heggen zonder dat het veel moeite kost: het kan met GARDENA. Of het nu gaat om heesters of buxushagen, kleine of grote heggen, GARDENA heeft de juiste heggenschaar voor nagenoeg alle toepassingen en tuinen.

Bekijk alle heggenscharen

Snoeischaren

De snoeischaren van GARDENA zijn robuust en hebben een lange levensduur, maar het zijn tegelijkertijd lichte producten met de beste snoeiprestaties. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met de meest innovatieve eigenschappen, waardoor ze moeiteloos een nauwkeurig snoeiresultaat bieden. GARDENA heeft op alle snoeischaren een garantie van 25 jaar.

Bekijk alle snoeischaren

Takkenscharen

De takkenscharen van GARDENA zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de meest innovatieve eigenschappen. Daardoor bieden de scharen moeiteloos een perfect snoeiresultaat. De optimale gebruiksergonomie en het optimale comfort in een mooi ontwerp maakt dat ze veilig en nauwkeurig werken. Alle takkenscharen hebben een garantie van 25 jaar.

Bekijk alle takkenscharenAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten