NERF

Ga de strijd aan met NERF! NERF is het leukste schietspeelgoed voor jong en oud. Kies uit het diverse assortiment speelgoedpistolen van NERF, zoals de geavanceerde NERF Elite voor lange schietafstanden of de bekende NERF Fortnite-gun. Deze stoere NERF-blaster ken je natuurlijk uit de Fortnite-games.

Ontdek alles van nerf

PLAY-DOH

Met Play-Doh kan je de leukste creatieve ideeën tot leven brengen! Heb je zin om een lekkere en kleurrijke Play-doh-pizza te maken? Of maak de grappiste kapsels in je eigen kapsalon. Het kan allemaal met de talrijke Play-Doh-kleuren. Begin vandaag nog met kleien!

Ontdek alles van Play-doh

HASBRO GAMING

Op zoek naar de gezelligste en leukste spellen voor het hele gezin? Dan ben je bij Hasbro Gaming aan het juiste adres! Hasbro Gaming heeft heel veel klassieke spellen die iedereen wel kent, zoals Monopoly, Jenga en Levensweg. Of kies uit een van de vele variaties.

Ontdek alle games

DISNEY PRINCESS

Duik in de magische wereld van Disney en speel samen met je favoriete Disney-prinsessen! Met de leukste speelsets en poppen van Hasbro speel je zo je favoriete scènes uit de film na. Beleef samen met Elsa, Anna en Olaf uit Frozen de meest magische avonturen. Natuurlijk kun je ook zelf je eigen verhalen verzinnen.

Ontdek alles van Disney

BEYBLADE

Ben jij klaar om de nieuwe Beyblade-kampioen te worden? De Beyblade-tollen van Hasbro draaien razendsnel waardoor ze voor lange gevechten zorgen. Daag je vrienden en familie uit voor een Beyblade-gevecht in de Beystadium Arena en klim naar de overwinning! Let it rip!

Ontdek alle van Beyblade

PEPPA PIG

Breng de wereld van Peppa Pig tot leven voor jouw peuter of kleuter. Ga samen met Peppa en al haar vrienden en familie op avontuur en maak de leukste herinneringen. Zo is geen enkele dag meer saai. Duik in de wondere wereld van Peppa Pig en kom lachen, leren en spelen.

Ontdek alle van Peppa Pig


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten